Slm herkese hayırlı akşamlar..
Printable View
Slm herkese hayırlı akşamlar..
Ve Aleyküm Selam Hoşgeldin..:)Alıntı:
J3uRKe Nickli Üyeden Alıntı [Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
a.s sanada hayırlı geceler.Alıntı:
J3uRKe Nickli Üyeden Alıntı [Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
h.g burke ;)
İmzan süper derbeder yaptı galiba
Hoşbulduk dostlar nasılsınız nasıl gidior hayat.
zaten kendisi yapamaz:p
eyvallah burke ii senden naber;)
evet özbey o yaptı. dün çekti...
bu arada neden dün gelmediniz o kadar sizi bekledik.
Ben dün kurstaydım ondan gelemedimAlıntı:
Metin21 Nickli Üyeden Alıntı [Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
güres kursu:pAlıntı:
özbey Nickli Üyeden Alıntı [Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
artık gelmesende olur :)
çünkü elimizde kalmadı.
son beyaz lokmayıda kardesim sawuranlı kaptı :P
iyiDir Cano Valla Hep Aynı şeyLer :=)
Radyo yok bu akşam : )
:11::11:Alıntı:
yusuf bey yok ortalıkta olsda açsa:11:
Alıntı:
özbey Nickli Üyeden Alıntı [Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
wallah özbey şuan bildigin gibiyim:D:D
Sende Dj ol Lo :D Bakalım senin parçalar nasıl :P:PAlıntı:
!.SaWuRaNLıM.! Nickli Üyeden Alıntı [Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
Yusuf abi bir süre ortalıkta yok galiba siirt e geldi mi bilmiyorum... galiba siirt'te gelicekti..:DAlıntı:
!.SaWuRaNLıM.! Nickli Üyeden Alıntı [Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
parçalar süper bende ;)
ama yusuf hocanın fıkralarını özledim bee:)
Bu hafta siirtte oLacak ALLAH Nasip ederse kulaklarını çınlatalım burdan..
Şavuran walla seni dj olarak görmek isteriz..:)
Yanee Delisin birde yorgunsunAlıntı:
HIZAL_ Nickli Üyeden Alıntı [Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
hep grup seyran çalarım ama ölüyorum o adama bee;)
Aman ölmede:D Bize uyar:D:D
Alıntı:
asıl yogunluk sende looo:D
hele dur şimdi açabilsem açarım radyoyu;):)
Yokya bende yorgunluk yok Looo:DAlıntı:
HIZAL_ Nickli Üyeden Alıntı [Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
ee hade beklioz bir an önce zamanımız bitmesin:=)Alıntı:
özbeycım radyoda nasıl dj olabılırım jnm:p
Canım şifresi varsa sende giriş yap sonra Mikrofonu tak alsana dj oldun :PAlıntı:
:206:Alıntı:
eyvallah çok güzel anlattın
saol saol:11::11:
Haydi herkese Hayırlı Akşamlar
İyi Forumlar....:)
günaydın millet
GünaydIn ;d
selam arkadaşlar...!!!!
AleykümSelam Hoşgeldin Dj_Cansın:)
w.A.S.
Hoş Geldin Abla..:)Alıntı:
h.buldum janem sende h.gelmşisin:)
Hoş bulduk ABla ...:) nasılsın...:)Alıntı:
İyi akşamLar
iyim tşkler sen nasılsın:)
h.geldin özbey..
Alıntı:
nasılsınzı millett...Alıntı:
NyHaT Nickli Üyeden Alıntı [Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
iyiz koso h.gelmişsen:)