h. buldum janem nasılsın baqem açtım konuyu nasıl buldun:D ya yoksa abartımı.
Printable View
h. buldum janem nasılsın baqem açtım konuyu nasıl buldun:D ya yoksa abartımı.
Yoo gayet güzel anlatmışsın ama birkaç eksik vardı... gerçektende Yüreğine sağlık , bende böyle birşey hazırlamak istyordum ama yanlız vakit ve derslerin yoğunluğuyla malesef yapamıyorum...:) Okulların bitmesine az kaldı İnşallah Güzel bir belgeyle dönerim eve..:) Siteyede Karnemin Fotoğrafını sana Ğpm olarak ataarım..:DAlıntı:
HIZAL_ Nickli Üyeden Alıntı [Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
a.selam hg ...Alıntı:
HIZAL_ Nickli Üyeden Alıntı [Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
slm ..
ben geldim
slm millett...'''
Suikats AşleykümSelam Hoşgeldin...:)
AleykümSelam Hoşgeldin Cansın İmzan Çok hoş..:) :pAlıntı:
dj_koso Nickli Üyeden Alıntı [Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
h.g kaso:pAlıntı:
dj_koso Nickli Üyeden Alıntı [Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
h.bulduk millet nasılsınızzz
İyidir Saol Sen nasılsın Bakıyorum keydin yerinde Allah seni hep böyle mutlu etsin...:) :1::4:Alıntı:
saol kardeşlerim sizleride
Amin...:) :9:Alıntı:
ee nasılsınızz
ii gözlerinden öperim sen nasılsın jnm :pAlıntı:
Senden İyi olmasakta iyiyiz...:) :17:Alıntı:
sen den iyi olmasakta iyiz derkenn..??
iyi geceler kim var kim yok bakem
Burdayım Özbey Hoşgeldin...
Hoş bulduk ve şuan acil işim çıktı görüşmek üzere nihat
selam arkadaşlar
Alıntı:
by_ex Nickli Üyeden Alıntı [Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
Aleyküm Selam..:) Hoşgeldin...:)
Allah'a emanet ol...:) Özbey Kendine iyi bak..:) Görüşürz..:)Alıntı:
özbey Nickli Üyeden Alıntı [Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
a.s adaş h.g;)Alıntı:
by_ex Nickli Üyeden Alıntı [Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
hoşbulduk nihat ve savuranlım nasılsınız
Teşekürler Abi S en nasılsın ne var ne yok işlerin nasıl..:)Alıntı:
tşkler sizi sormalı sizler nasılsınız;)Alıntı:
Haydi herkese Hayırlı akşamlar arkdaşlar...
Allah'a Emanet olun...
selam arkadaslarrrrrrrrr
Tünaydın arkdaşlar
TÜnaydın Özbey hoşgeldin..:)Alıntı:
özbey Nickli Üyeden Alıntı [Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
tünaydın tünaydın özbey niye bakmıyon uyuş şey:D
+ nyhat kardeşim sende h.gelmişsen:)
Teşekürler Abla hoşbulduk..:)Alıntı:
Özbey uykuya dalmış..:D
Neye bakacam uyuz ...Alıntı:
Yok pijamalarımı çoktan çıkardım
ben onun uykusunu şimdi bölerim allah bilir halen pijama takımı üstündedir:D bu saate dek tünaydın dedigine göre:D:D yaa acil bir yardım istecem uyuş allah bilir nereye dalmışstır:DAlıntı:
NyHaT Nickli Üyeden Alıntı [Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
Alıntı:
hele şükür göre bildi yaa:D
Yok Yok geldi..:) Ama pijamaları üstünde değilmiş:DAlıntı:
Seni görmemek mümkünmü hemede gözüme takılıyorsun:PAlıntı:
[Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
hele özbey kurban gsme bölümündeki şu başlıgı düzeltirmisin sana zahmet diyer mod kardeşe dedimde ilgilenmedi herhalde yaa kendi işini kendin gör demişler o yetkide yokki.
başlıgın sonunu düzenle
Bi bak oldumu jnm
Özbey bizimde değiştirme yetkimiz yok mu ??? Bende bunu dün öğrendim galiba var ama bellirli bir saaten sonra değiştiremiyorsun... değil mi ???Alıntı:
Alıntı:
saolasın oldu tabe:1:
Rica ederim aslında Kendi pcmin başında değilim yoksa yanlışı fark ederdim ama şuan bulunduğum pc allak bullak yani satsan satılmaz atsan atılmaz misali:DAlıntı: