;) belliki ilgilisin fena bulmaman güzelAlıntı:
JustiN`HorgaN Nickli Üyeden Alıntı [Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
Printable View
;) belliki ilgilisin fena bulmaman güzelAlıntı:
JustiN`HorgaN Nickli Üyeden Alıntı [Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
Abi son çalışman güzeldi...:)
Başrılarının devamını dilerim...:)
acemi çalışmaların güzenl olmuş
biz daha acamiyiz sendon o başka mevzu....
biraz vakit ayırsan en ince ayrıntısına kadar olmazsa bile
yardımcı olacak arkadaş çok yeterki biraz heves edin muradım ;)
abi ortadaki şato mu desem kale mi desem bilemedim şimdi herneyse onu çok güzel yerleştirmişsin oraya. montaj yaparken ufuk çizgisinin eklenen tüm resimler için aynı olması çok önemlidir ve sağdaki kale de iyi oturmuş ama ortadaki gemi kompozisyonu bozmuş. büyük ihtimalle uygun resim aramakla uğraşmak istememişsin. Yine de çok hoş olmuş genel anlamda. Başarılarının devamını diler boş bir sayfaya hayat vereceğin çalışmaları da görmeyi dilerim. :)Alıntı:
eLeM@N Nickli Üyeden Alıntı [Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
teşekkürler kont ...
daha iyilerini yapmak için çalışmaya ayıracak pek zamanım yok ..
biraz daha yaşlanmam gerekecek :)
Cok basarılı olmasada guzel... Fazla ayrıntılara ve kalabalıga takıldıgını dusunuyorum...
kalabalığı oldum olası severim bişeyleri başarmak adına çalışmadım bi yer için gerekliydi yaptım ve orası için kafi geldi.. anlıyacağın meslek edinmek gibi bir niyetim yok ilerde niyetlenirsem çok kişinin ekmeğine mani olmak korkutuyor beni :)):5:Alıntı:
waljann Nickli Üyeden Alıntı [Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
yeni çalışmalarınızı dört gözle bekloruz Eleman ustam
nerdeee... üstat eski hevesmi kaldı :)