nasılda özlemişim...bana sataşmasını.....sevdiği halde yine eskisi gibi hep beni kötülemeye çalışması..belkide onun benden soğuma çabasıdır..hep öyle yapardı.....sıraya girdiğim halde.....gelir bana bağırırdı sıraya gir yasmin diye.....bahçede nöbetçiyken benim bahçeye çıkmamaı istemezdi.....herkesin içinde bağırır rezil ederdi....yinede kıyamazdi.....bi hoca karşısında hep beni savunurdu......
yine öyle....hep kötü şeyler söyleyip evet haklısın dediğimde kendine haksızlık etmekte hala ustasın dedi...kolaymı aradan üç yıl geçti..üç yıl sonra sesini duymak biraz uhaftım.ya....
yaklaşık bir saat kadar konuştuk......okula gelcekmiş mutlka görüşelim dedi..henüz karar veremedim...gitsemmi gitmesemmi...gidince ne olcak....gitmeyince ne olcak.....ya moralimi bozarsa.....gıcık birisi ama mükemmel bi insan.....neyse artık öğretmen öğrenci değiliz azının payını verebilirim demi gülcan....
neyse bugün komşumuzun evinde sohbet var..araya davetliyiz......yokum buralarda gülcanım.....
bu arada kübram hastaymış..sesi kısıkmış boğazları ağrıyomuş...dua edelimde iyileşsin...düzelsin gülcan tammı....neyse gülcanım gideyim ben....daha süslenicem..::D