AleykümSelam Hoşgeldin..:)Alıntı:
EFSaNe_1907 Nickli Üyeden Alıntı [Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
nasılsın Efsane... Ne var ne yok..:)
Printable View
AleykümSelam Hoşgeldin..:)Alıntı:
EFSaNe_1907 Nickli Üyeden Alıntı [Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
nasılsın Efsane... Ne var ne yok..:)
a.s sonuda gele bildin yane:)Alıntı:
slm arkadaşlarr.....!!!!
he ya hic sorma :):) hızal
hşb nhat iiyim sen nasılsın
Aleykümselam hoşgeldin..Alıntı:
dj_koso Nickli Üyeden Alıntı [Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
iyiz diyelim iyi olalım...Alıntı:
Alıntı:
NyHaT Nickli Üyeden Alıntı [Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
hadi iyi ol :D:D oldunmu :D:D
Alıntı:
dj_koso Nickli Üyeden Alıntı [Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
a.s koso
+ neyi sormayalım ya efsane
EE PATRONUM GELMİŞTİ O YÜZDEN :d
Herşey Bu kadar rahat mi :DAlıntı:
Sen iyi ol desen olmaz miyim yaf..:) Bu arada Fotoların çok şahane çıkmış tebrikler..:D
Ama o Ferrari Siir'te birtane var... Herkes fotoğraf çekiyordu... bir ara sende çekmişsin ama sana epey yakışmış.. İnşallah Dilerim Alllahtan Sanada öyle güzel bir tane nasip etsin..:)
Alıntı:
NyHaT Nickli Üyeden Alıntı [Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
Alıntı:
HIZAL_ Nickli Üyeden Alıntı [Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
nasılsın hızal...
saol nihat iyi olduguna sevindim piwaz yedinmii pekiii:D:D:D
elhamdurillah iyim çok şükür sen nasılsın koso:)
Yaf açma o konuyu beyefendiyle öyle konuşamazmışım görsün bundan sonra nasıl konuşuyoruz...:DAlıntı:
slm herkeze hayırlı akşamlar..!
Alıntı:
saol hizal az önceki tema konusunda çokmu sinirlendin....Alıntı:
HIZAL_ Nickli Üyeden Alıntı [Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
nie nihat..... açmiyayımmm....
,Alıntı:
Boşver...
Alıntı:
nieee ama...
Tek Sözüm ; Değer verdiğin insan Senin değerini bilmiyorsa bırak kendi değerinde kalsın... Onuda Bırak emeğe saygı göstermezse... Boşver...Alıntı:
Konuyu kapatırsak sevinirim...;)
hee çok sinirlendim:Dben anlatıkça millet desteklemiyo deyince bende yetiştirmiyodum napimAlıntı:
neyse arkadaşlar benim çikamm lazım herkez allaha emanet olsun şew baş:)
Alıntı:
tamam edebiyatla konu kapatınn..:D:D:D:D
Teşekürler Abla, Allah'a Emanet Ol , ;)Alıntı:
Arkadaşlar yayındayım. evet evet ben yayındayım.
özel bir gün ve bu görev bana verildi.
sizleride müzik şölenine beklerim.
katılım oldukça keyifli dakikalar geçireceğimize inanıyorum.
Altaki linki tıklayıp radyoya gelebilirsiniz.
[Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
Selam Arkdaşlar....
iyi geceler
ben kaçtım herkeze iyi geceler...
Güle güleAlıntı:
GÜle güle :)
Teşekürler Hoşgedin Özbey...Alıntı:
özbey Nickli Üyeden Alıntı [Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
h.g janamın;)Alıntı:
özbey Nickli Üyeden Alıntı [Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
Alıntı:
GÜLE GÜLE KOSOO SENI SEVIYORUZ;)
Herkese iyi Forumlar Allah'a Emanet Olun..
SeLaM ARKaDaŞLaR :8:
ladeyfenerli a.s ben dende herkese selam:)
AleykümSelam...
SelamunAleyküm Arkadaşlar..:)
Cümleten iyi akşamlar:D
Özbey daha güneş batmamış..:D ( olmayan güneş nasıl batsın....:D )Alıntı:
daha aydınlık çökmemiş..:D
Hoşgeldin..
Bırakta espirimiz orada kalsın nihat niye bozuyorsun espirimi:@:D
AleykümSelam Hızal Abla Hoşgeldin , nasulsun...:)
Espiriyi bozmadım renk katım..:DAlıntı:
Olmayan güneş nasıl batsın diye:11::)
Ne yapıyorsun..:)
nyhat özbey selamlar arkadaşlar:)
Bir program var onunla uğraşıyorum
h.buldum nyhat kardeşim nasılsın baqem:)
Dün den daha iyiyim hata süperim diye bilirim yazılı notlarımda hepsi iyi geliyor..:) daha ne olsun..
benim gibi dün bir arkadaş geldi kendisi gitarcı , bana dedi dj programları indir bende siteden yavaş yavaş ilerliyordum...:D:DAlıntı:
Ne kadar varsa indiriyordum... benimde hoşuma giden bir kaç program var onlarla uğraşıyorum..:) ;)
iyi iyi allah daha iyi etsin aferem çaliş çaliş:)