a.s hazala nasılsın .!
Printable View
a.s hazala nasılsın .!
Alıntı:
!.SaWuRaNLıM.! Nickli Üyeden Alıntı [Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
bildigin gibi şavi sen nasılsın babati
saolun nyhat naslsınız kuşdalım wallah iyim sizi sormali +kuşdalım seni gündüz gözüyle burda görmek negüzel:D seni gecelerin adamı bilirdim:D
+nyhat güle güle aplam:)
+efsane sende h.gelmişsen gözüm:)
Hoş bulduk hızal teşekkür ederim ........
Günaydınnnnnn... :):):):)
günaydın kuxum h.geldin:)
Hß. kujum nbr :)
ehh iyide iyi olalım janem sen nasılsın hafta sonu pc başinda geçiyo baqiyom:)
kujum :21::21::11:
ne oldu:8: tabe o benim herşeyim:D:DAlıntı:
EFSaNe_1907 Nickli Üyeden Alıntı [Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
Bişeymi dedim ben ok herşeyin olsun hıh :21::21::11:
Alıntı:
EFSaNe_1907 Nickli Üyeden Alıntı [Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
oldu janem:21::11: napiyon efsane:)
efsane o burnuınu karıştırmanla aynen ahmo dinoya benziyosun
Iyim hızal temizlik yapıyom iş yerinde :11:
Başkanım nasılsın yaw :21::21:
iyidir cane sen nasılsın yardıma gelimm
oh oh maşllah çaliş ewladım çaliş:D:DAlıntı:
fazla gülüyom benimde başima gelcek azsonra annemde bana bütün dairenin perdelerini sokturecek yaw:6:
sende bnm için öylesin kujumm :75:Alıntı:
HIZAL_ Nickli Üyeden Alıntı [Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
Ayrıca kolay gelsin :D
saol janem kolaysa başina gelsin:D:DAlıntı:
!!..SeRSeRiNiM..!! Nickli Üyeden Alıntı [Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
ee napiyorsun kuxum nasıl gidiyo dün kusruma baqma pc aniden rest atmak zorundaydım bide modemde sorun çikti giremedim:)
önemli deil kujum bnde boş boş oturuom öle :):) biz perde meselesini gecenlerde hallettik :P şimdide odamı topladım yeter bnlik iş klmadı :D:D
ii tşkler babati;)Alıntı:
iyi kujum sewindim neyse ben şimdi çikmalıyım sora grşz msneden ok öptüm seni ki cici.baq:)Alıntı:
!!..SeRSeRiNiM..!! Nickli Üyeden Alıntı [Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
by by
güle güle janamın..!Alıntı:
HIZAL_ Nickli Üyeden Alıntı [Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
grsz kujum bnde öpt. kib byby ;)
Alıntı:
!.SaWuRaNLıM.! Nickli Üyeden Alıntı [Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
sanada janamın:)
Cümleten Tünaydınlar
h.g janoo:p
saza nie gelmedın dün;)
hoş gördük mustı düm tam geliyordum yolda arkadaş tuttu gel beraber ay içelim dedi bende yağmurda senin yanına gelmeye üşendimAlıntı:
Hq. sevgili Galatasaraylı :)
Galatasaraylı derken kendi üzerime alınayımmı acaba???Alıntı:
ee ii içebildin mi ayı..!Alıntı:
özbey Nickli Üyeden Alıntı [Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
valla ben fb liyim özbey sana dedı galıba:p
Alıntı:
özbey Nickli Üyeden Alıntı [Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
bn alın die sölemiştim zaten :)
Hoş bulduk o zmn :) nasılsınız...Alıntı:
Mustı evet içtim ama çay soğuktu be
bana gelseydın şeker yoktu ama çay sıcaktı:p;)Alıntı:
ii tskr siz_? bu sfr meshurr fenerliler yoq (Nyhat ile Hızal_) :) sohbet odası tribüne dnmiceq :P
ben varım yetmez mı :p
[Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
Yağmur yağıyordu yoksa gelirdimAlıntı:
Bende iyiyim sağolun Evet meşhur fbliler yok ama şavi var bence taraftar konusunu kapatalım yoksa gerçekten bura trübüne dönecek..Alıntı:
Bu arada siz okul felanmı okuyorsunuz...
başka gün beklerız jano:pAlıntı:
olur kapatalım :) eet okuorum malesef bitemedi bi trlü :SAlıntı:
Alıntı:
valla yeter gibi duruor ama biz Galatasaraylılar üstesinden geliriz nyse dn ortam tam bi tribüne dnmüştü bugn dnmesin die takım taraftar vs. mevzularına girmiorz :D
Olur başka gün gelirim....Alıntı:
Hımm Bence bitmesin okumak Çok güzel Siirt'te kalıyorsun dimi...Alıntı: