sa.kim kötülüyo özbey:D bizden bahsediyosan yerim seni hee:D
Printable View
sa.kim kötülüyo özbey:D bizden bahsediyosan yerim seni hee:D
Yarası olan gocunur...:(Alıntı:
HIZAL_ Nickli Üyeden Alıntı [Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
A.s hg
Özbey Bu tas kime idi bilmiorum ama sen hiç bozma moralini seni arkandan vuran her kim ise seni düşürememiş belli ki
Allah'a Şükür dimdik ayaktasın şimdi seni arkandan vuran kişi seni bole gordugu zaman çatlar :)
biz sana yara açmadıkki özbey sen yanlış yere çeviriyon herşeyi sanada şakaya gelmiyo wallah kırılıyorum hee:(Alıntı:
özbey Nickli Üyeden Alıntı [Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
Bazen insan Yoruluyor be KArdeşim Bazen ölmek çekip gitmek istiyor Arkasından atılan iftiraları duyunca kafasına sıkmak İstiyor...Ama Onlar daha tanıyamamış bu kişiyi Asla onların oyununa gelmem Artık Allah büyük Arkamdan konuşup laf atanları Allaha havale ediyorum...Alıntı:
Metin21 Nickli Üyeden Alıntı [Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
Alıntı:
HIZAL_ Nickli Üyeden Alıntı [Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
Kırılmana Gerek yok Moralim biraz bozuk o yazıyıda görünce size ÇAttım kusura bakmayın...
Ne oluyor yaw Daha birbirinize bişi demeden kırılıonus hayırdır...Alıntı:
Bu arada DERBEDER NE YAPION ;) :p
Çektiğim Fotoğrafları rütuşluyorum. Fotokritiğe sunmak için hazırlıyorum.
Müzik dinliyorum... şiir yazmak geliyor içimden.. aklımdao var.. öle işte.
ya wllah birşey yapmadık metin özbeyin dedigi gibi moreli bozukmuş ondan bize çatmış:)
ama nerdeyse kırılıyodum hee:(
Kırılma Diyorum sana Yok illa kırılacam diyorsan üzerine gelir kafanıda kırarım bak;)Alıntı:
way way gel gel kim kiminkini krıyo yaa imdat adam dövüyolar kurtaran yokmu kardeşim:D:D
Ne oldu hızal Olmadı yenemedin özbeyi :)
Kimse araya girmesin dofsunler birbirlerini :p
anca ole akılları baslarına gelir :D
yaa metin özbeyin moreli bozuk olmsaydı bilirdim ben ona napicam :D
+herkese iyi geceler ben kaçar:)
Seni kimse elimden alamaz yarın Dersini verecem sana;)Alıntı:
Desteğin için Sağol kardeşimm...Alıntı:
Metin21 Nickli Üyeden Alıntı [Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
Hadi Güle Güle iyi uykularAlıntı:
hee ne dersi özbey tekvandomu:D:D
+sizede iyi sohbetler:)
Hee Tekvandooo:DAlıntı:
Hadi git artık neyse Senin gidişin yok ben gidiyorum...
Metin21 Kardeşim Sanada iyi uykuluar bende kaçıyorum yarın sabah Erkenden uyanmam lazım...
Bence sen uykusuz kalma get yat :)
Allah rahatlık versin İyi geceler...
Özbey kimseyi tutmuyom genede rica edrm :):p
Alıntı:
özbey Nickli Üyeden Alıntı [Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
eyvallah Allah rahatlık versin iyi Geceler
metin sende git uyu. sabah zorlama bizi...
Yok ben daha yeni uyandım
herkeze merhaba
kımler online.!
sanada kuşdalım.
Selamun Aleykümm.. :):) huu huu kimse yoq mu _? :)
a.s ben varım naber ;)
Alıntı:
!!..SeRSeRiNiM..!! Nickli Üyeden Alıntı [Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
A.S kuxum kusra baqma baglantı koptu msneden ondan çiktim:)
ö.deil kujum nbr_?
iyim kuxum ne olsun sen?
ii işte nolsun pazar pazar ewde pineklioz :D
:D al bendenokadar kuxum + bir film aldık yabanci akşam onu seyredecez.
bizi soran yoq ee bizde iyiyiz:p
sende h.geldin kuşdalım :p:)Alıntı:
!.SaWuRaNLıM.! Nickli Üyeden Alıntı [Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
h.b şerinamın nasılsın ;)
oo ii kujum ilmin adı ne bari + Hq. Şavuranlım..
filmin adı casuslar kuxum ilk izleyişim olcak baqalım+iyim janamın seni sormalı:)
hoşbulduk serseri nasılsın:pAlıntı:
!!..SeRSeRiNiM..!! Nickli Üyeden Alıntı [Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
ii tşkler sizln gibi gençleri gördükçe daha ii oluyoruz..!:11::21:Alıntı:
Alıntı:
hmm mrk ettim şimdi nyse sn isle görüşünü söyle ondan sonra düşünürz :)) + iiym sawuranlım saol sn_?
eyvallah ii saol;)
olur sölerim kuxum:)+tabe kuşdalım biizm gibi gençler vatana lazım:Dbizi görmecende kimi görecen:D
yok le o kadarda değil :p
bizim bu vatana ihtiyacımız var:4:
iyi loo işte watan için en hayırlı genç örnek al:11::11:Alıntı:
!.SaWuRaNLıM.! Nickli Üyeden Alıntı [Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]