-
naber gülcan ben geldim..benmi iyi sayılırım..
03.02.2009
sabahın köründe yine yollara düştüm..semtimi aydınlatan insanları karşılamaya...durakta arabadan inmelerini beklerken..onlar arkadan geldiler....kimmi isom isomun aşkı ve isomun kuzeni mustafa...açız açız diye sarıldılar bıynuma....isonun kuzeniyle ilk defa tanıştım.....böyle 1.90 boyu var boynum tutuldu::) ilk simit sarayına atıverdik kendimizi.....nasılda özlemişim canlarımı..muhabbet koyu...murat herzmanki gibi çok neşeli.....aldığım simite bile göz diktiler o derece açmışlar...ama ben zaten hayatta bitirmezdim o simiti..:D
ordan çıktık...okey oynamaya gittik.....mustafayla ben isoyla murat eş oldular.......mustafa uykusuz olduğu için yenildik...ordan çıktık doğru kadıköye.......e haliyle acıktık ovakte kadar....gördüğümüz ilk kumpirciye girdik....karnımızı doyurduk...tam sigarayı bıraktım diyodum ki mustafanın sayesinde yeniden başladım..:Dcanı saolsun....ordan çıktık...artık ayrılma vakti geldi....onları vapura yolcu ettikten sonra..bende peronda otobüsümü beklemeye koyuldum..işte en sevdiğim yeri bu....herkes koşuşturuyo....defterim olsa yazardım yine...:)......eve gelirken imoşumu gödüm otobüste.....yalnız klmadım yine..:)...eve geldim...hemen süslenip püslenip halamlara çıktım..e malum kuzeni sözlücez...gelin hanım ve ailesi geldi..abisinede getirmişler..gözümün içine baka baka..ishak a kız arıyoruz o yzden heryere götürüyoruz dedi annesi....hey allahım.......ölürmüsün öldürürmüsün..:)ama gülcan aramızda kalsın çokta yakışıklıydı gelinin abisi..:D
neyse karşıda oturan halamlarda geldi...meryemle ortlığı dağıtık yine..kotpuk gğülmekten.....bizim evde yattık....babamda yoktu rahattık..tüttğregandi partisi verdik resmen evde...:)
pazar günü erken kalkıp çıktık yola....evet halamlara gidiyorum...:)
05.01.2009
nikaha hazırlıklar son hız devam ediyo.....bu arada nikah şahidi benim..:)
06.01.2009
nikah sabahı erkenden kalkıp annemleri karşıladık....meryem kuaföre gitti...... bende evde tam iki saat eşarbımla uğraştım...ama değdi..:Dsaat yaklaştıkça heyecan arttı..nedense ben kuzenimden daha heyecanlandım....ve salona davet ettiler....eniştemizin nikah şahidini görmeliydin gülcan......o boy o yapı..kimsede yoktur......başbakanın özel korumalarındanmış.......ayrıca bekarmış:D
annemle halam hemen yakıştırmayı yaptı tabi:Ddeliler ya..::d
nikahtan çıktıktan sonra...doğru varmısın yokmusun yarışmalarının yapıldığı salona gittik..kuzenimin milakatı vardı....evet evet ünlü gördüm..:Dama çok üşüdüm ve yoruldum...enişte biraz pintiydi ama arkadaşı saolsun çay ısmardladı bana..gır gır şamata güzeldi.....
ve 07.01.2009 evimdeyim...özlemişim.....artık evli kuzenim var..ben napıam gülcan..içimde öyle nbi sızı varki anlatamam..:(:(
-
yine cesaret oyunu oynuyorum kendi kendime....yüreğimi acıtarak.....gözlerimde müthiş bi gülümseme var..güçlü görünmeliyim çünkü....çünkü ben güçlü dğeilim..:(bir yangın daha ekliyorum yürek yangınıma......canımı yakmalıyım.....
gülcan çok çaresizim bana dua et......
ahh bennnn ahh...niye yapıyorum bunu niyeee.....ben sadece sözümü tutmaya çalışıyorum off..yine korkuyorum....ama bu korku başka..
cumartesiyi bekliyorum......
-
hüzünlüyüz bugün değilmi gülcan..bugün bana teselli verme sende hüzünlü ol lütfen bana eşlik et....çünkü tatlı bir hüzün bu.....paşamı özledik.....dün akşam sesini duydum...çatallı sesiyle abin gelicek az kaldı deyiverdi...ağlmamak için dalgaya alıverdim..gelme ben böyle rahattım dedim..oda evlen kurtul benden dedi..:)
evlenirmiyim gülcan..daha abimle yapacak çok şeyimiz var..hayallerimiz büyük bizim..onları gerçekleştirmeden evlenirmiyim hiç....evet bi hataydı ama çok geçmeden döndüm işte..abişimi özledim gülcan.....o yanaklarını özledim....öpünce sakalları batıyo ya hani...uff diyince keseyimmi diyo.....ama kestirmiyorum....çok yakışıyo benim tosunuma sakal....elleriyle dalga geçmeyi özledim.....gıdıklamayı özledim...telefonundaki mesajları okumayı özledim...sonra dayak yemeyi özledim saçımı eline dolamasını özledim...canım yanınca beni öpmesini özledim...gönlümü almak için bana çikolatalı gofret almaısnı özledim....
az kaldı gülcan..rabbim onu hayırlısıyla bağışlasın inş.....
seni çok özledim tosunum...
-
ben sen o biz siz onlar.....gülcan.....şakaya alıyorum ama korkuyorum..ya eski halini almassa gözlerim...babam nazardan deyip duruyo....sanki dünya güzeliyimde nazar değicek hey yarabbim....gerçi ben çok alışmıştım ona isim bile takmıştım o derece bütünleştim yane....böyl elimin altında oyana buyana kayıp duruyo mikmikim:D
bugün kuzenimin sözü var...şimdi çiçek ve çikolata almaya gittiler......bi isteğim varmı diye sordular saolsun...broş sparişi verdim bende...:)dünden beri lay konusu benim..:)halam pazartesi bende gelicem ellerini tutarım dedi:Dbende pufumuda getirin ölmeden ona sarılayım bol bol dedim:D:D
gülcan pufum demişken..görmelisin balımı öyle tatlıki......komşu kızını sıkıştırıyo şimdiden..bayılıyorum canımın içine..teyzesinin balı...gerdanında mis gibi sabun kokusu var hep.......mendilini göğsümde taşıyorum.....çok seviyorum pufumu anla işte....:)
sanki çok büyük bi ameliyatmış gibi davranıyolar bana...alt tarafı yarım saatlik bişeymiş....bende vadiyetnamemi yazıyorum.....bütün pijamalarımı arkadaşım istedi....çok beyenirde..:)
annemde bana günlüklerini bırak yeter diyo..gülerek..:Dcidden ölsem böyle derlermi acep..:D
akşam halamlar beni oynattı yine....açmışlar roman havasını dur durabilirsen yerinde.....mütavazi olamicim gülcan uzman dansçılar gibiyimdir:D:D
bugün çok güzel olmalıyım söze gidicem zira görümce sayılırım..:)
içimdede bi sıkıntı var dua et ban olarmı gül yüzlü gülcanım.....yok yok sana gül yüzlüm demem pardon gülüm..:)
-
Herşey zamansız oldu.... Ben neydim ne oldum... peki ya yüzümün hali.. moral desen o biçim...
Planlarım vardı... Hayeller vardı... Şimdi ise sadece ölüm geçer aklımdan...
Dostlarım izini kaybetmeye başladı yavaş yavaş... uzak olsunlar diye benden ellerinden geleni yapıyorlar...
Acılarda kaldım ama yanlız yaşamayıda biliyorum.. Hakan geçen gece bize bizdeydi ahmetle...
Bana sonradan hak verdi... muhammed eldi sonra sohbete zamanında yetişemedi.. ama olsun.. çıktık hakanı eve bıraktık sonra ben eve geldim... Sonra olan oldu tabi..
İkimizde aşıktık ama tek bir fark vardı..
Yine bir telefon ve yine cebimden telefonu çıkarmadan yaptığım tahmin doğru kişi.. ve yine tahmin ettiğim iş..
ve yine ezip yorulmak.... bide işe yarasa gönlüm yanmazdı....
Gecesi yokmu bu insanların yatmayı bilmiyorla mı? benim ne günahım peki...
Ahh be ahh... bir yol olsaydı ben de hep yürüseydim keşke.. başka işim olmasaydı gece gündüz hep gitseydim o yoldan...Bir şarkı dolansaydı dilime ve ben hep onu söleseydim yol boyu...
Yolun sonu hiç gelmesin isterdim...
ben faruk abiyi de çok özledim.... ne zaman aklıma gelse.. ne zaman tillo ismi bir yerde eçse veya gidiyorsam binlerce evliyanın yattığı topraklara hep aklıma o geliyor...
Ben istanbulu değil faruk abiyi özledim....
buün biri hatta iki yok yok üç kişi moralimi çok fena bozdu... pardon dört kişi....
Birisi kendini edebiyatla anlatan düzensiz ve seviseyiz biri..
Diğeri sabah akşam beraber olduğum dostum.. yapma ama ayıp yanii..
Anlatmadıysa sana bir bildiği vardır ki anlatmamış.. aslında biraz da senden korktuğu için söyleyememiş...
Belki beni kendine senden daha yakın gördüğü için bana anlatmış....
Diğer moralimi bozan öğlen mesaj çekip artık selamdamı yok diyen kişi...
Allah'ın selamı ve rahmetiüzerine olsun kardeşim... ben seni unutmadım. yanımdaki öyle istedi diye..
Ama senin anlayışla karşılayacağını tahmin ediyorum....
Sonuncusu mechul.. çünkü o ilk defa beni üzmüyor.. her fırsatta elinden geldiğinde saplıyor hançeri kalbime...
Baktım şimdi fotoğraflara ne haldeydik... ne kadar mutlu ve gülen bir yüzümüz vardı.. mazide kaldı o günler desene.... ben seni ve o eski günlerimizi özledim...
-
kendim olmaktan çıkınca çok mutlu oluyorum gülcan...sevenlerimin mutlu olması için mutluluk rolünü seviyorum....yo yo bu rolle çok bütünleştim artık....dur dedim artık kanayan yarama sen az bekle bu akşam kanama nolur dedim....elimle kapatark yaramı.....güzel bi güne başladım dün....
akşama kadar süslendim..tam beş kıyafet giyip çıkarıdım.....gitmemize bir iki saat kala elektriklerin azmine uğradım...eteğimi ütülemem gerek....ütüsüz kıyaet hayatta giyemem...nolucak diye ordan oraya koşuşturuken....ilkel bir yöntem buldum kendime.......ütüyü doğalgazın üzerine koyup ısıtıyorum sonra eteğime sürüyorum.......öyle olmayınca ısınan borulara sürtüp ütüledim eteğimi.....diceksinki başka eteğinmi yok...var ama onlarda ütüsüz gülcan hiç bana iyilik yapmıyosunki ütülerime yardım etmiyosun...:)
neyse öyle böyle ütüledim eteğimi...hani şu giri düşük bel halmların belimden düşeceğini sandığı eteğimi giydim..:)fazla klasik olmaya gerek duymadım....üzerine siyah badimi ve hırkamı giydim.....aa yeni broş almıştım çok tatlıydı onuda tktım ve kuzenimin hediyesi olan kolyemide taktım......bunlara karar vermek zor olsada sonunda hazırlandım.....makyajmı yo gülcan ben makyaj yapmam.hiç yakıştırmam makyajı tesettürlü kızlara.....zaten yakışmaz bana...sadece gözlerime sürme çekerim o kadar.....ama oda yarın ameliyat olacağım için bi süre yasak..:)
saat yedi buçuktu evden çıkmak üzereyken elektirikler geldi.......beş dakika herkesi bekleterek eteğime ütüledim son dakikada......çıktım dışarıya metin abi yasmin benim arabaya gelsin deyince onların arabaya gittim..çıt kırım bişeyim ya sıkışıverdim üç hatunun arasına:D
arabada baslar açık gümbür gümbür kastamonu havaları çalıyo.....dayanamadım kalkıp oynayıverdim kız evine gidene kadar köçek gibi döndüm.:Dgiden arabada nasıl oynanır ee oda benim kabiliyetim..:)
byük kuzeni aldık yoldan enişte bey yasmin bizim arabaya gelsin dedi..ne çok sevnim var yahu...:Dama o arabada oynayamamki ben.....zaten metin bide izin vermedi..:D
zor şartlarda kız evine ulaştık..elimde çiçek görümceyim ya...:) koca apartman çık çık bitmiyo yarı yolda ıkandım ee biliyosun astım hastasıyım ben....:)yarı merdivende bi çocuk eliyo yardım edeyim diyor.....kim olduğuna aldırmadan veriyorum çiçeği ona..:)daha rahat çıkıyorum basamakları..:)en sonunda çıkıyoruz eve...hoşgeldin faslı gerçekleşiyo..bi süre.....durabilirmiyim hiç...dalıyorum mutfağa...kzı tarafı oluyorum birden.....kahve pişiryorken buluyorum kendimi...kendi elimle kuzenime tuzlu bir kahve hazırlıyorum.......mutfak kız dolu..:D önceden tanıyorum kızları yani görmüüşlüğüm var....ama onlar beni çok iyi tanıyomuş.......kahveler veriliyo kız isteniyo....benim görevim yine belli kameramanlık..:) açım diyorum utanmadan gelin hanım yemek hazırlıyo bana..:)
oturuyoruz evde tam beş gurup oluşuyo...ebli ve gen hanımlar..büyük anneneler....babalar...genç kızlar gelinin arkadaşları kuzenleri ve ben:D bide gen delikanlılar....:Dyabancı delikanlılar hepsi beni benim kuzenim sadece birisi değil oda gelin hanımın abisiymiş..:) onlarda kızlar çok bizde erkekler..:dbu evden fazla alışveriş yapıcakmılız gibi duruyo dedi halam.....gelinin annesi haklısın bitanede sizden alıcaz biz deyiverdi....:)üstüme alınmıyorum hiç tek kız ben değilmişim gibi devam ediyorum konuşmalara..:D
meğerse benden bahsediliyomuş haberim yok....:Dkız tarafı takılıp duruyo bana....hatta gelin hanım bi ara yenge demeye kadar uzattı işi..:)işin tuhaf tarafı bu olanlardan haberi olmayan metin abinin eşi...kulağıma eyilip....şu delikanlı kimmiş yasmin diye sordu..hayırde ava yenge dedim...valla geldiğinden beri seni kesiyo dedi....:D güldüm..bi ara dikkat ettim evet gerçekten beni kesiyo nerdenmi anladım ne zaman baksam göz göze geldik..:Dbir ara mutfağa çay doldurmaya gittim bi baktım mutfakta sadece o var görür görmez çıktım mutfaktan....gel gel çıkıyorum ben dedi.....sigara içiyomuş canım nasılda istedi..:)tek konuşmamız o oldu..::D...gelin hanım kuzenden numaramı istemiş yok gülcan fesatlık yapma...beni sevdiği için istedi abisine vermek için değil..:)
gülüyorum gülcan....ama isteidğim için değil tabiki.....ama ben e zaman istemiyorum desem bişey oluyo takılıp kalıyorum nasılki hafızım kuzenine abi abi derken bi baktım biz birbirimizi tanımaya başlamışız....:Dneyseki çabuk tanıdık iririmizi:D...şimdi bunuda istemem derim mazallah yarın nişan olur yok yok...kısmet demi gülcan.....
eve gelirken annemde dikkat etmiş o çocuk hep sana bakıyodu yasemin dedi.....metin abide kız heryerden bi talibin çıkıyo maşallah demezmi..gül gül öldüm....
eve geldim kendimi yatağa attım çok yorulmuşum...sabaha kadar tılsımıma sarılıp hiç kımıldamadan uyumuşum...
hiç bozulmasın gülcan böyle devam etsin.....böyle güzel..bu yoğunluk güzel....içimin acımasımı biraz hafifledi....hepsi gçsin...:(
-
güzel bir gecenin ardından sabah zo uyandım gülcan......kuzenlerimleydim herzamanki gibi..saolsun beni korkuta korkuta ameliyata hazırladılar..:(sabah uyanıp kahvaltı ettim ve banyo yaptım......hayatımda n çok savaşı saçlarımla vrmişimdir...o kladar uzunki ve taraması o kadar zorki anlatamam....niyemi kestirmiyorum.......bir hayalim var onun için kestirmiyorum..hem zaten ben saçlarımı çok seviyorum..daha şekil vereli bir ay oldu hem tadınıda çıkaramadım...kestirmem işte..:D:D:D
glcan...saat 13:30 da hastanedeydim. hayır korkmuyorum nasıl bşey olduğunu bilmediğimden kormadım..:Dtaki ameliyat odasına giyip bana ameliyat önlüğü giydirip ellerimi kollarımı bağlayana kadar korkmadım....benki 10 dakikalık bi operasyon diye düşünürken yarım saatlik bildiğin ameliyat oldum..:Dcanım çok yandı gözüme bişeler sokup durdu.....neyse şuan tek gözüm kapalı yazıyorum yanlış yazarsam kusuruma bakma....:d
ilaç beni serseme çevirdi ne düşündüğümü bilmiyorum..gözlerim kapanıyo gitsem iyi olcak.....:9
-
höh yani hayatımda hiç bukadar uzun uyuduğumu görmeiştim......gözlerimden uyku akıyodu resmen...bir ara hiç uyanamayacağım sandım...ama bi arada uaynıktım o sırada canem mesaj attı.....okudum ama algılayamadım..uyku sersemiyim ya...bugün kendime gelince baştan okudum mesajları..bitanesine bayıldım......:)
neyse...gülcan gözüm acıyo hala....doktor hanım biraz acıcak dedi..:)
eve gelirken gözümdeki banttan kaynaklanan bir kaza gerçekleşiyodu...sağdan gelen arabayı görmeden ilerliyorum.....:D
bir kaç gündür kendimi çok seviyorum gülcan..:Dbişeylere söz geçirmeye başladm...en azından içimden geçenlere isim koyabiliyorum...kendi adım gibi tutku diyorum...........bugüne kadar yazdığım günlüğümün bazı sayfalarını yırtıcam.....tıpkı sende sildiğim gibi.....onlarıda atıcam.....:)sebep çok ama yazmam.....yeni bir günlük tutmaya başlıcam..kıskanma ama gülcan o seni kısnaıyormu hiç...onun adımı söylemem söylemem..:D:D:D
gülcan ben gidicem ..nreyemi söylemem söylemem söylemem..:):):)
-
fondaki müzik güzel değilmi.....evet evet güzel....sana olan sevdamdır bilesin.....:)
bir rüzgara bakıyor asklında herşey....bir esse herşey değişebilir......belki çok güzel olur belki çok kötü kimse bilemez...ama çok şey değişir garanti......en merak ettiğim alışabilirmiyim.....sevebilirmiyim onu bilmiyorum....ama saygım sonsuz olur mutsuz etmem kimseyi.....ama ben nolucam...bir ömür boyu ölene dek nolucam....
aman hiç bencilce düşünmedimki zaten hep karşımdakilerin mutluluğu için değilmi benim çırpınışlarım.....babam ne derse o annem nasıl isterse öyle olucak herşey......böyle bi karar işte...ama abim ona söz hakkı vermedim hayatımda......çünkü o hayat senin der..hele bi gelsin.....belki konuşur bu sefer...canısının içi için konuşmayı tercih eder.....belki benim gönlümden geçenleri o yansıtır ...yansıtırda kimse üzülmez....
gülcan ben daha 20 yaşındayım....25 değil.....çocuğum küçük hanımım.....içimde sürekli bişerler kımıldıyo kalkıp kalkıp dans ediyorum ben......koşarak şeker reyonlarına gidiyorum ilk önce...jelibon dünyasında konaklıyorum...ne anlarımki ben of....babam der ya hep sen daha şukardarcıksın diye..
evet gülcan ben daha şukadarcığım...:)
-
gelicekmiş gülcan söz verdi...bende dedim gelmessen keserim seni..yaparım valla burnundan getiririm...kolaymı öyle sen bana veda etmeden git sonra gel geldiğinide başkasından duyayım..olurmu hiç....çok severim oda beni sver.....ben benden küçüklere bile saygı gösterdiğimdenmidir nedir çok fazla severler beni..saolsunlar..evet şımarasım var..:D
zira artık böyleyim şımarığın önde gideni..napalım hayat böyle çekilir ancak....gülcan....beni sevnleri çok iyi anladım..bir kaç gündür ev telefonum hiç susmadı..geçmiş olsun diye arayan arayana...ufacık bişeydi ama bütün sülaleye yayılmış..saolsunlar...
benmi iyiyim be gülcan. sadece gözüme el süremiyorum biraz batıyo birazda ağrıyo o kadar..:)
haftasonu amcamlara gitmessek muratla iso bize gelecekler..yine o enfes pastamdan istediler..:D
yaparız nolcakki.::D
dün komşular toplanmışlar beni çaırlarmışlar ama ben yoktum merveye gitmiştim......beni konuşmuşlar eski meseleler ya..iş mevzuları işte...neyse canımı sıkmaya değmez...
hafızımın anlattıklarıyla sarsıldım biraz.....ve bişey daha ğrendim..kimse kendini anlattığı gibi değilmiş..herşey sahteymiş.....