[Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
Printable View
[Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
Yarın ki Kolalarda senden olsun diğer günler benden ;)
Dün Mail Atacak Unuttun Mu ? :S
Bana diyorsun galiba.
maili abimin yardımıyla sen atacaksın. ben anlattım ona. belki de beraber gidersiniz.
Tmm Hatırlatırım Ona
Abim Maili attı az önce. Kabul edilecek gibi. Beraber gitmeniz daha faydalı olacak bence. 1 Haftalık tatil ve dopdolu bilgiler.
Hayırlısı Olsun...
Sağol seninkisi de hayırlı olsun.
Ben Var Olduğum Sürece Rahat Yok Sana...
Bizim dudağımız kurur sen kuruyacak olsan
Gözlerimizi öyle yaş dolu ediyorsun etme
Aşıklarla başa çıkacak gücün yoksa eğer
Aşka öyleyse ne diye hayret ediyorsun etme
Gülme Komşuna Gelir Başına !!!
Acıktımmmmmmmmmm x(
meraktan öldüm öldüm :(
artık sadece gülüyorum :)
Sensiz Bu Dükkanda Çalışmak Hiç Zevkli Değill ... Bi An Önce Toparla Kendini ve Dön Dükkana...
BaRaN doğru söylüyor sensiz dükkanda çalışmak zevkli olmuyor bir an önce bekliyoruz seni dükkanaAlıntı:
BaRaN Nickli Üyeden Alıntı [Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
Bin sene de okusam, "Ne biliyorsun?" diye sorsalar bana; "Haddimi bilirim!" derim...
Onu Bunu Bırakta ... Ya Benim Oğlum, Senin Kızına Aşık Olursa ???
Dost Vurulunca Değil Unutulunca Kahrından Ölürmüş. Biz Dostlarımızı Kır Çiçekleri Gibi Avucumuzda Değil Kurşun Yarası Gibi Yüreğimizde Saklarız....
sana güvenip diyarbakır yazmıştım bide...
şimdi ya bilet kesip gitmeli ya da vazgeçip her zaman ki gibi bundan da vazgeçmeliyim...
- En büyük hayranın olarak imzanı istyorum ama nikah masasında '♥;)'
Elimde tutamadım, düşürdüm. artık düşünmeyeceğim.
Tutabilseydim düşünürdüm de. Bir anlamı kalmadı bence kırıkların.
oldu haklıydın istersem yapardım istedim yaptım..:)
ben de yaptım 17 binle edebiyat yaptım yehhhuuuu x)
biz yaptık biz..:)
Yokluğun kıyamet alametim…
Sonsuzluk dünyasında hücre hapsi yaşamaktır sensizlik…
Bir gelsen… Bir görsem… Bir gülsen…
Sonra yine git istersen…
Bırakta Biraz Gülelim Bee Hayat :S
düşündüm o bunu okusun kayıt için gerekli olan zımbırtıları ögrenir misin :$ (BaRaN) :)
Tmm Pazartesi Öğrenir Haberdar Ederim Seni
Hayırlı olsun.Hangi bölümü kazandın?Alıntı:
(_EsOo_) Nickli Üyeden Alıntı [Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
12 adet fotoğraf ve en az 5 tane kimlik fotokopisi,lise diploması(aslı)...bunlar hatırladıklarım.Başka birşey de yoktu sanırım... :)
eyw. teşekkür ettim :))
Kalbi kırdıktan sonra gelen "özür"; doyduktan sonra sofraya konulan tuz gibidir.Gerek kalmaz ..!
Call Of Duty 4'ü de İndirmiş Durumdayım İnş Bugün Kuracam ve Oynamaya Başlayacam :D
Yeni Maceralara Açılıyorum :D
Facebook u seviyorum ya:11:
Hayat öyle oyunlar oynuyor ki, nereye tutunsam düşüyorum.
Tam da palyaçonun dediği gibi: "ağlayamadığımdan gülüyorum."
Paul Auster
Herkes bana deli diye gülüp geçiyor.
!!!...Sustum Gözyaşlarım Konuşsun...!!!
gülme komşuna gelir başına :D