bardaklar Suikast'tan, kaşıklar ozan'dan,
piknik balsız olmaz :D Ette_56 ve Başkan balı getirir. Bir kuş sütü eksik onu biri getirir artık :DD
Printable View
bardaklar Suikast'tan, kaşıklar ozan'dan,
piknik balsız olmaz :D Ette_56 ve Başkan balı getirir. Bir kuş sütü eksik onu biri getirir artık :DD
valla süper olur. metin de diyor ki kocaman müzik sistemli araç ve halay cdsi benden..
Bu Pazar günü saat 10.00'da Sirgeb Hatıra Ormanında.
Boşuz ve Geliyorum Kaç ekmek yeter
Alıntı:
RoHaN Nickli Üyeden Alıntı [Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
olur abi bana uyarr..
23 Nisan yağmurlu geçecekmiş diyor haberler, bakalım Pazar günü nasıl geçecek?
metin21 bugun dolaştığımız araç süperdi o olsun bee:p
(bizimkahvemiz)in
ben şakasına dedim ama isterseniz aramızda güzel iş planı yapabiliriz. Gelmek isteyen tüm arkadaşlar birer parça eşya ile pikniğe katılırsa çok harika olur.
pazar inş güzel geçecek hava tahminlerime göre güzel bir pazar günü bizi beklemekte bizde yararlanalım...
Bencede Daha zevkli olurAlıntı:
RoHaN Nickli Üyeden Alıntı [Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
biz haziriz..!
maddi manevi her yönden..!
Pazara daha çok var ama bence şimdiden güzel plan yapalım ve harika bir hafta sonu geçirelim. Sayıyla ve kişilerle sınırlamayalım. Gelebilen herkes gelsin. Berkay hocam da gelecekti. Küçük bir tabela hazırlatacaktı, onu da fidanın yanına dikeriz. Evden bir bidon su da getirip ağaçların altına dökeriz. Bel, kazma ve kürek de getireceğim, bazı fidanların etrafını havalandırmak çok iyi olacak diye düşünüyorum.
rohan abi yoks mardın festivali demı şaka:206::9:Alıntı:
Alıntı:
abi biz ciddiye aldık gitti bile bu işin şaksı olmazz ..:D:D:D:D:D
yok canım, daha neler. Ben şimdiye kadar ne zaman şaka yaptım :P
Katılıyorum Üstat Bizim ev ormana uzak duruyor yoksa bende bir bidon su getirirdim...
selamun aleykum ee ayarlandı artık gidiyoruz valla :)
Piknik işi şaka değildi, ekmek peynir işi şakaydı :) Eşit bir şekilde herkes birşey getirirse daha iyi olur. Katılımcı sayısı belli olsaydı, gözleme falan yaptırmasını ben üstlenebilirim.
Bakalım kimler gelecek Amca Ette_056 Geliyor dimi...
Tamam bakalım kimler geliyor ise ayarlayalım sayımızı felan da belirleyelim ve piknigimizi yapalım..
En az 20 kişi gelir diyorum,
bunlar listenin baş kısmı:
Yusuf İlçin
By_Ex
Efsane
Özbey
Koso
Derbeder
Şawuranlım
Metin21
Ette-56
Başkan
Titanick
üzerimize düşeni yaparız abi...Alıntı:
İyi bakalım ya kimler geliosa soler ona gore ayarlarıs.. herkese soluyelim haber verelim guzel bi pinik yapalım ;)
Şimdiden güzel Geçeceğine inanıyorum
Hele Hele Yusuf ve Titanick abi gelirse süper geçer...Yanlız By_ex bu hafta burdaydı pazar gelebilmesi için bir düğün olması şart:D
Listede Etteninde Adı olmsı beni sevindirdi...
metin abi benim ayakabım yokk..:D:D:D:11:Alıntı:
Metin21 Nickli Üyeden Alıntı [Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
aklımdasın Koçum be :5:Alıntı:
dj_koso Nickli Üyeden Alıntı [Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
Pikniğe gofret ve bisküvi getirmek yasak :D
elaman abi gelmiyecekmi gelse söyleyin gofret getrisin..:11::4:
Valla çocuklarını alıp gelirse çok seviniriz. Oranın havası bambaşka.
Çerez getirsek olurmu???Alıntı:
Fındık, fıstık getir, ama kimseye verme, benle beraber çaktırmadan yeriz bizim fidanın altında :D
Çerezde bol fıstık olursa olur :p HeraldeAlıntı:
özbey Nickli Üyeden Alıntı [Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
tmm olur abi SAklıyarak yeriz:DAlıntı:
Fındığın yanına enerji içeceği iyi gider:D
Kimseye soylemeyin biz gormedik :11::5:Alıntı:
özbey Nickli Üyeden Alıntı [Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
tavuk kanat çevirek mi?
yoksa nanu pivaz besse
ekmek peynir benden .............
tamam bai sustum...:20:Alıntı:
Metin21 Nickli Üyeden Alıntı [Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
abı piknık konusuna yazalım bunları :)
sohbet odasını pıknık alanına çevirmeyelım lütfen..!:11:
Alıntı:
nonu pizza ama ben pivaz yemeki..
Aman Sen göredin gözünü kapat ..Alıntı:
Her ikiside uyarAlıntı: