SelamunAleykum..
Printable View
SelamunAleykum..
a.s
h.g özbey..!
cümleten a.s herkese bendende selamlar:)
a.s hızal h.g
h.bulduk.sawuranlım
ben kaçar ..!
dışarıda beklıyenlerım var
sizlere iyi forumlar..!
Hoş gödrük nasılsınAlıntı:
!.SaWuRaNLıM.! Nickli Üyeden Alıntı [Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
Hoş geldin uyuzcuk...Alıntı:
HIZAL_ Nickli Üyeden Alıntı [Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
Alıntı:
özbey Nickli Üyeden Alıntı [Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
tşkler özbey senı sormalı bye:)
saolsın özbey sende h.g
Eyw sağol Güle güle...Alıntı:
!.SaWuRaNLıM.! Nickli Üyeden Alıntı [Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
Alıntı:
HIZAL_ Nickli Üyeden Alıntı [Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
Hoş bulduk Gıcık Gel masaj yap hadi...
özbey sana sumo güreşçileri çagrıyom özel masaj hayrıma yapsınlar sana:D
Alıntı:
Sumo güreşçileri istemez sen gel masaj yap
heee benim yerime sawuranlım gelsin o sana daha yakın:D:D
artı avatradaki çocuk sana ne çok benziyo özbey:D
mısto baba hg nasılsın
Yok şavuranlım eksik olsunAlıntı:
Avatardaki çocuk benim küçüklüğüm dermişim...
Ceymis Hoş gedin kardeşim...
hee ay ay sen ne şirin şeymişsin özbey böle seni bizm ewe götürsem gelirmisin:D:D
hoş bulduk abıcım nasılsın
Sizin eve gelirim ama hacı baban beni keser sonra korkarım...Alıntı:
Hoş bulduk nasılsın ceymisAlıntı:
CeYmiS Nickli Üyeden Alıntı [Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
heee şunu bileydin özbey geç anladın ama sonuçta kawrandın :D:D
Sonuçta anladım onda iyi...Alıntı:
Neyse Uyuzcum ben KAçıyorum acil işim çıktı kendine iyi bak Akşam sana ulaşırım...
temam uyuzcuk grşz a.e.o güle güle
tamam abıcım grz sonra
h.b babati senı sormalı sen nasılsınAlıntı:
CeYmiS Nickli Üyeden Alıntı [Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
Alıntı:
özbey Nickli Üyeden Alıntı [Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
özbey & hızal bi karar verin hanginize yapayım:p(masaj):11:
Alıntı:
herkese slm ben geldimm
way sen h.g :p
sefa getirdin sefa nerde..!:D
s.a olinedekiler !!!
a.s onlıne..!
slm arkdaşlar....
: ) as.koso nasılsınz cümleten.
h.g koso
haso nerdesın.!
Alıntı:
cümleten ii siz nasılsınız:p
Alıntı:
Alıntı:
iyim saol arkadaşlar hayat işte mücadele ediyoruzz... sizler nasılsınızz..:6:
ii yizz gelmene gerek kalmadı hasoo..!:4:
Alıntı:
saolun bende bugün oldukça daha iyim : )
hayırdır koso noldu ne mücadelesi veriyon : )
Alıntı:
ölüm kalım mücadelesi hayat işte mücadele etmesen yaşyamasınn
nereye gelmem gerek kalmadı????Alıntı:
Ama o senin yaşam şekline baglı koso iyimi kötümü onu söle bari : )
mesaj gelmedımı sana derbederden gel acele cedyy e:P
bilmiyorum ablam yaAlıntı:
valla mşj şimdi gördüm... tlf sesizdeydii...Alıntı:
hala ordasın ..!
gel çabuk (afişş);)
ee cimcimeyle aranız nasıl aşk nasıl gidiyo:DAlıntı:
dj_koso Nickli Üyeden Alıntı [Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
hay haso senın yaşam şeklini .:21:
de gelll