selam millet
Printable View
selam millet
w/a.s hoş gelmişsen.nasılsin:)
a.selam hşgeldn abi ..Alıntı:
EFSaNe_1907 Nickli Üyeden Alıntı [Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
slm
herkeze hayırlı akşamlar..!
a.s sanada hayırlı akşamlar kuşdalım.bendende herkese selamün aleyküm.
a.s ceylo naber gülü..!
iyim allah razı olsun seni sormali nasıl gidiyo hayat.
her zamankı gibi be gülü
gel git..!
sen :p
SELAMUN ALEYKUM....MİLLET........nasılsınız...
a.s kurban ii tşkler sen nasılsın JaNamIn
bende ayni:) a.s h.geldin kurban kardeş.
hos bulduk arkdaslar:) bakıyorum ortam kurulmus aferin devam edin:)
buyur sende katıl janamın
e daha daha nasılsınz canlar.
Alıntı:
HIZAL_ Nickli Üyeden Alıntı [Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
ii can can:p
:206:
idare ediyoruz can kardeş:)
yayına gireyım mı arkadaşlar dj şawuranlım;)
iyi allah iyilik versin:) sen okuyonmu kurban kardeş.
ben diş poliklinginde asistanım:):)
hmm ölemi güzel çalişiyon yane:) + kuşdalım sen biliysen radyo sende.;)
slm arkadaşlar....
a.s haso h.g
ya radyo sayfasında sorun cıktı bı daha kı sefere ınsallahj;)
kusura baqmayın
arkdaslar onumuzde kı hafta olacak bahar şenlikleri konserinde bende gorevliyim....
serhat
brusk
XERO ABBAS sanatcılarımız gelecek
biletleri benden alabilirsiniz....
koso h.g
sorun deil kuşdalım;)+a.s hoşgeldin koso.
Alıntı:
!.SaWuRaNLıM.! Nickli Üyeden Alıntı [Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
h.buldukk..
Alıntı:
HIZAL_ Nickli Üyeden Alıntı [Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
h.bulduk bacım nasılsınızz...
ben kactım herkese hayırlı aksamlar gorusmek uzere.... konsert biletlerini bende satıyorum 10 ytl:) alacak olan varsa bana ulassın.... son 10 tane kaldı
saol iyim koso sen nasılsın+hayırlı akşamlar kurban kardeş güle güleAlıntı:
dj_koso Nickli Üyeden Alıntı [Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
idare eder bacım valla biraz yorguluk ve uykusuzluk var isteye gireyim belki cimcimele karşılaşırım dedim ama yok sitede degil...
HMMM.nasıl gidiyo aşkınız:) iyi kızı üzmeyesin hee:D
yok be abla ne üzmesi o benim canım içi... ömrümü yollun da harcamaya hazırımm...
iyi aferem sana:) ee bu aralar girmiyo siteye belliki göremiyon.iletişim kuruyonmu bari.
ya valla iletişim koparmamak istemiyorum ama işte arda olmuyor 3 gündür annem hasta hastanede yatırmışlar siteye giremiyordum ablam ve abim onlar gelince bi siteye bakayım dedim belki için dedir ama degil...
sabah akşam cımcıme cımcıme (cıne )
dıye dıye kafa bırakmadı bu aşık :p
Alıntı:
!.SaWuRaNLıM.! Nickli Üyeden Alıntı [Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
ne yapayım kardeşim seviyorum sende her zamn h...l diyorsun ama..
yalancının..:p
ninesi ölsün..!
saol aminn tamm undan sonra söz etmiyecemm... :15:Alıntı:
NE O LAA NİNENİ ÇOK MU SEVIYON:p
Alıntı:
sevmek veya sevmemek degil burda beni yalancı duruma sokuyorsunn...
yok le haso sende
haso ne dıyosa doğrudur arkadaşlar..!;):)