saol senin söyleyemedigin seni agzın adına söylüyorum cesaretin sen topla söyle.. nereye kadar böyle olacakk... en kısa zamanda acıl seni öldürmüyecek ya en azından içindeki sıkıntı gecerr...
Printable View
saol senin söyleyemedigin seni agzın adına söylüyorum cesaretin sen topla söyle.. nereye kadar böyle olacakk... en kısa zamanda acıl seni öldürmüyecek ya en azından içindeki sıkıntı gecerr...
en kısa zamanda inşallah
iyi akşamlar candan dostlar nbr siniz?
ii akşamlar
hoşgeldın dost..!
Alıntı:
!.SaWuRaNLıM.! Nickli Üyeden Alıntı [Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
iyi ozaman ...
Alıntı:
death angel Nickli Üyeden Alıntı [Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
iyi saol senden nehber dostumm..??
iyidir saolun hoşbuldum
ben kaçar çok yoğun bir gün geçirdim, yorgunum
herkeze hayırlı geceler..!
rica nedemekk...
koso bey CiMCiMe aşkın hayırlı olsun Allah tamamını erdirsin ;)
saol kardeşim tşk senin isim ney... ona göre hitap edeyimm..Alıntı:
death angel Nickli Üyeden Alıntı [Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
angel de yeter yada istediğin bişi de aklına ne geliyosa
bardon ya bayan oldugun fark etmemişim.. yeni baktım öyle gördüm k.bakma... sen ne istersen öyle hitap ederim baksat sohbet olsunnn..
sorun deil ilk konuşmamda biras erkekçe konuştm ondan galiba öle sandın
farketmes ne dersen kabul
ozaman sen bir isim ver ben sana ölye htap edeyimm..
pardon pc yavaşladı öğladen beri açık ilk defa bu kadar açık kalıyo kafayı yedi:D
sen bi isim bul bakalım
pc kafayı yemedi sitede bir sorun vatr senin hoşuna gide bir isim varsa sana kullanayımm..
hıı bende pcde sorun war sandım
tüm isimler güsel kafana göre takıl nasılsa takma isimlere alıştım
gercek isimin söylesen öyle hitap edeyim.. olmazmıı...
yok gerçeğini sölemem angel'in türkçesi melek de :p:p saçma ama napım sen bulmadn
tamm oldu melek melek isim güzel sanırm sen bir meleksinn:D kesinlikle öylesindirr..
hadi yha nerden vardın buna ;)
Alıntı:
tahmin ama ben tahminlerimde yanılmam..
hıı öle düşündüğün için tşklr sende ölesindr insan insanın aynasıdır
saol tşk ben kaçmak zorun dayım varmı bir istiyin melekçik
yok saol kendine iyi bak görüşmek üzere inş
sende saol byy grşrz herkeze iyi gecelerr..
Sayin Yusuf ILCIN Kirmizi bültenle Seni arıyorum sitede felan yoksun acilen git bulgaristanada geceleri gir siteye...
:S:S:SS:S:S yanlış yere gelmişim:) siteye geleciğime belediye yayın bürosuna girmişim :)))
Evet Burası belediye yayın Bürosu...
İlimize diş doktoru gelmiştir bilginize...
Sonra yok duymadım yok işitmedim olmasın :D
hehe :)))))))))))))))))))):)))))))))))
aklıma geldikçe gülüyom :)
Aynen öyle falla Abim Hiç unutamıyorum:D
Nasıl oluyor ya. bende aynı biletleri 7'den satıyorum ama sadece 5 tane satabildim şimdiye kadar...Alıntı:
KURBAN Nickli Üyeden Alıntı [Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
Cümleten S/A
Aleykum selam ben kalkıyorum usta geç oldu. sabah erkenciyim...
Allah rahatlık versin.
Ne oldu geldik diye mi flim izliodum kusura bakma :)
slm arkadaslar nasılsınız
a.s hoş gelmişsin
a.s efsane :p
selam millet