pişttt tık tık tık kimse varmı
Printable View
pişttt tık tık tık kimse varmı
he ben varım
aa efsane nabeysin..:D
kötü cane senden
ne oldu canem ben pek iyi değil..
ne bileyim ya canım sıkkın senin neyin var
bende bilmiyorum canım sıkkın benimde..:)
o niye
bilmem
hayırdır yaw
nedense bugun herkezın canı sıkkın benımde öle:p
koso nerdesın
derbeder yanındamı ..!
derbederle birlikte onların evindeydik... ben evecıktım misafirler vardı küs oldugum bikaç kişi bizim evdeydi bende çıktıö eved..
buyrun beni sormuşsunuz...Alıntı:
!.SaWuRaNLıM.! Nickli Üyeden Alıntı [Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
h.g derbeder abi : )
Hoş bulduk. nasılsın.
Sınavın iyi geçmiş çok sevindim.
slm derbeder...
sen niye ustandan ayrıldın...
yoksa işi bitirdiniz mi?
Cümleten s/aAlıntı:
DeRBeDeR Nickli Üyeden Alıntı [Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
a.s abii hoş geldinn...,
yok ustam beni int yolladıı..
Hoş bulduk kardeşim ne yapıyon fotoları bende unutmussun :19:Alıntı:
dj_koso Nickli Üyeden Alıntı [Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
sorun degil usta ben yarın alırımm.. :D
Alıntı:
DeRBeDeR Nickli Üyeden Alıntı [Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
semle az işim vardı ama geçti jnm :206:
Alıntı:
dj_koso Nickli Üyeden Alıntı [Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
olur mu sorun değil.
o fotoların sahibi sonra gelip benden isteseler ne diyecem. adrese teslim et..
sawuranlım senin benle işin yoksa benim senle var...
Ali eve Geldi... Bişi diosan sole iletiyim... !!!
sen kapıdan çıktıktan sonra bişi demiştim hatırlayosan. onu diyecektim. gelsin misafirim olsun bi çayımızı içsin. özletti kendini.
olur teslim ederim emin ellerde fotolarr..Alıntı:
Valla Gelir Gelmes Kendini Yataga Attı. Uyumaya Çalışıyo Çok Yoruluyor Biliosun...:6::5:Alıntı:
arkadalşlar ben kaçtım herkeze iyi geceler...
Allaha Emanet Yarın Erken Uyancan Haberin Olsun :p
Kendine mi diyon usta..
Alıntı:
Metin21 Nickli Üyeden Alıntı [Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
by herkeze...
Yok Dj Koso'ya Diom :)
uyanmazsın.. ama seni 9.30'da evden alıyoz haberin olsun. kursa gidiyoruz haberin yokmu?
AAA Evet Vallaha Unutmusum Ben de Babana dedim yarın İşe Gelcem Die Ona da sole haberi olsun :( yaw varya Benim kafam :s
kurstan 12 gibi çıkarız...
yemek yemeden direk oraya gidecez. ve telefonunu kapatacaksın.
Tmm Ole yaparıs...
Cumleten allah rahatlık versin...
GünaydInlar..
Tünaydınlar... :)
Alıntı:
semle az işim vardı ama geçti jnm :206:
buyrun benı sormuşsunuz..!Alıntı:
derbeder Nickli Üyeden Alıntı [Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]