EyLem56 Nickli Üyeden Alıntı
[Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ] bugün gercekten yürekten üzüldüm.3-4 ay once bursaya gitmistik. orda yeni dogmus bi kedi gördük bin bir güçlükle anneden izin alıp onu istanbula getirdik.annemin birkackere kediyi sokaga atma girişimi olmustu ama onu atarsan benide at sokaga:) gibi şeyler soyleyince onu ewde beslemeye basladık.bu güne kadar....
dün ewe misafirler gelmişti.ew kalabalık olunca haywancağız (ismi buraktı buraklar alınmasın.bi buragı anımsatıyordu bana nankördü ya o yüzden burak diyordum)korkmus kapıyı acık buldugu zaman kacmıs bizimkiler de farketmemiş.sonra farkına warınca sokaga falan baktık bulamadık.bu arada butun arkadasları seferber ettim.
neyse bulamadık.bugün ben dersaneye gidiyordum cokta oyalanmısım gecikmişim..
sokagın sonunda bi yerde bizim buragı buldum.arabanın altındaydı.çamur içindeydi.sokaktaki kediler döwmüşler cok kotu bi haldeydi haywan.ölecekti biliyordum..
ha bide annemin altın bi zinciri wardı boynuna dolamıstım buragın.kaybolurkende boynundaydı.onu da almıslar.altından da gectim yasasaydı ben daha neler takacaktım ona:61:.sonra aldım kediyi çöpe attım .attıgıma cokkk pişman oldumm.wicdanım cok sızladı ama ne fayda zaten konteynırdaydı.içine dalıp ölü kedide arayamazdım.
bu günüm böyle b....tandı işte...
günlük yazmayı hiç sewmem ama bunu paylasmak istedim çunku wicdanım sızlıyor....:61::61::61: