Alışıyorum geç olsa da
yana yana katlanır bu yürek,
acılara gem vura vura
direniyorum yokluğuna...
Printable View
Alışıyorum geç olsa da
yana yana katlanır bu yürek,
acılara gem vura vura
direniyorum yokluğuna...
Şunu unutma hiçkimse ve hiçbirşey unutulmaz değildir..Sen bile.. haa bu arada Sen kimdin
Artık kapıyı çalan ben değilim anne ruhuma başkası girdi dünyanın son günü gibiydi sanki tüm dokunduklarım eriyip gitti… Artık o küçük çocuk değilim anne içime bir canavar yerleşt!!
KayıpLarim çok Ne yazaR Senide kayßetmisim
ßen kimLeri taRihe gömDümSen ßiLemezsin
KaLßimdeki imParaTorLuğun efenDisi ßenim
Seni aZ önCe idaM eTTirdim..
Yağmur olsan binlerce damlanın içinden bulur yere düşmeden tutardım seni, Korkardım çünkü: Toprak Aldığını Vermiyor Geri...
köşeyi dönsem ölüm
düz gitsem hayat
umudun bittiği yerdeğim
[Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
'A’şka düşmüş. Düşten düşe ‘R’ üzgar savurmuş… ‘A’ yrılık.kavurmuşsa , ‘Z’ amanla basamak basamak erdiğin mertebelerin nihayeti ‘susacak var’ olmuşsa, ve 29 harfin her biriyle hüzünlenmeyi öğrenmişse her zerre, hiç söyleyebilir mi artık dil, diyebilir mi kuşat artık bir kez daha beni kapındayım aç ne olur karanlık olmasın ne ardım ne ardın….
ARAZ ARAZ EY ARAZ
Sultan araz han araz…
Men senden ayrılmazdım…
Zülüm ile ayrırdılar…
Esoooooooooooooo burda :D
Biz büyüdük ve kirlendi dünya
seni görmeyende fenadır halım intizarda koyma gel GADAN ALIM...
Sen diğerlerinden farklısın
Fenerbahçeli olmak mı ? ;
Başarısız bir Yılmaz Erdoğan şiiri uyarlamasından çok daha uzun ve anlam yüklüdür FENERBAHÇE'li nin öyküsü...Avrupa da ya da başka bi yerde kötü sonuç alındığında diğer taraftardan çok daha fazla üzüntü duyar. sıradan bi gençlerbirliği beraberliği FENERBAHÇE'liyi çılgına çevirebilir rahatlıkla. ya da 3 farklı yenilgiden gelip kazanılan bir maçın üzerinden yıllar geçmesine ve hem canlı şahit olup hem binlerce kez video görüntülerini izlemesine rağmen her hatırlayışında tüyleri diken diken olabilir FENERBAHÇE'linin.
FENERBAHÇE'lilik size tebessümle gözyaşını aynı anda yaşatabilir. bunun diğer taraftarların alay konusu olmasını da anlayışla karşılar FENERBAHÇE'li. çünkü duyduğu sevgi ve bağlılığın onlar tarafından anlaşılmasını beklemez.
FENERBAHÇE'lilik sözlükte ansiklopedide anlatılamaz. daha maç başlamamış takımınız sahaya çıkmamışken onbinlerce birbirini tanımayan insanın çalan tek bi şarkıda kenetlenip tek bir vücut olması tanımlanamayacak bir olaydır. sokakta görseniz ayıplarsınız belki koskoca adamın elinde atkısıyla "bir şarkısın sen.." derken ağlamasını. ama o kişilerce mabet diye tanımlanan ligde sonuncu da olsanız avrupada sıfır da çekseniz girebilmek için saatler öncesinden kuyruğa girmeniz gereken o büyülü mekanda böyle bir şeye karşılaştığınızda kendi gözleriniz dolar.
bütün stadın sadece meşale ve çakmaklarla aydınlatıldığı bir ortamda* çıldırmışçasına "yaşa FENERBAHÇE" diye bağırırken yırtılan boğazınız acı veremez bir FENERBAHEÇE'liye.
o artık klasikleşmiş "yenilsen de yensen de taraftarın senle" tezahüratının geçerli olduğu tek yerdir. "hep destek tam destek" in yaratıcısıdır FENERBAHÇE'li.
FENERBAHÇE'lide mantık yoktur. oyuncuları sevgisine layık olamadığı zamanlar deliye dönüp onlara zarar verişlerinin sebebi duydukları kızgınlıktan çok duydukları sevgidir.FENERBAHÇE'lide mantık yoktur. maç kazanıp kupa alamadığında yalnız bırakmaz sevgilisini ve hissettiklerinde bi azalma değil inadına bir artış olur. sanıldığı gibi perşembe sabahları okuluna işyerine başı eğik değil boynunda avrupayı değil "kalbini fetheden renklerden yapılmış atkısıyla gururla gider her şeye rağmen. kendi takımını başarıları için, kalbiyle değil de mantığıyla seven diğerleri ancak alay edebilir bu durumla.
FENERBAHÇE'li takımını küçük düşürmeye çalışanlarla bilinçsizce tartışıp kavga edebilir tıpkı sevgilisine karısına laf eden birine saldırır gibi. bu yüzden ezik kompleksli yada bunun benzeri sıfatlar yakıştırılmasını da göze alarak. ama asıl ezik ve komplekslinin, FENERBAHÇE'nin başarısızlığından duydukları hazzın kendi başarılarından duydukları hazdan daha çok olanlar olduğunu da bilir.
FENERBAHÇE'linin öyküsü bir aşk hikayesine benzer gözyaşlarının eksik olmadığı. mutluluktan da ağlarsınız üzüntüden de.. ama her damlası, duyduğunuz sevgiyi biraz daha artırır. ve her FENER bayrağına sarılı tabutu görüşümde anlıyorum ki FENERBAHÇE'li ölürken bile terk etmez aşkını... (yalnızca başı)
Fenerbahçeli olmak mı ? ;
Başarısız bir Yılmaz Erdoğan şiiri uyarlamasından çok daha uzun ve anlam yüklüdür FENERBAHÇE'li nin öyküsü...Avrupa da ya da başka bi yerde kötü sonuç alındığında diğer taraftardan çok daha fazla üzüntü duyar. sıradan bi gençlerbirliği beraberliği FENERBAHÇE'liyi çılgına çevirebilir rahatlıkla. ya da 3 farklı yenilgiden gelip kazanılan bir maçın üzerinden yıllar geçmesine ve hem canlı şahit olup hem binlerce kez video görüntülerini izlemesine rağmen her hatırlayışında... (devamı)
Usain Bolt 100m'de Birinci Olmasına Sevinen 6s ve 8taş Taraftarları Sabahlara Kadar Şampiyonluğu Kutladı ! :D
6-0 biten galatasaray fenerbahçe maçından sonra gs li arif tanınmamak için yaşlı bir adam kılığına girer ve bır cafe ye gider. Cafe de yanına yaşlı bır bayan yanaşır ve : -"naber Arif" der.
Bunun uzerıne arif delirir nasıl tanıdı bu kadın beni diye düşünüp durur. Ertesi gün yine aynı cafede aynı kadın yanaşır arifin yanına yine -"naber arif" der.
3.gün arif cok değişik bır kılıkta gider cafeye ve yine aynı kadın yanaşır ve yine -"naber arif" der. Arif dayanamayıp sorar nerden tanıyosun beni diye.
Yaşlı teyze : -"olum ben bülent len" der
İyi ki Vardın Gülen Adam | Kemal Sunal ' ı ölümünün 10.yıl dönümünde saygıyla anıyoruz...
yeniden burda olmak gerçekten güzelmiş..:)
bıtmıyor bıtmıyor bıtmıyorrrr
Işte yine o yeşil gözlerini aradı sana layık olmayan kara gözlerim...ve boştu tahtın...oysa herzamanki gibi emirlerine hazırdı soytarın......
Emir almaya da başlamışsın aferin tehlo...
Seneryoyu anlatmadın. Oyunu bıraktım. Oynamayacaz.
Galiba bu gece erken uyumuşsun veya telefonun kapalı...
Hastane de 5. Gece ve Yanlızlık almış başını gidiyor.
Söylesene sevip mi özledik,özledikçe mi sevdik...
Balıkesir mi? Siirt mi? yoksa Çözüm Dersanesi mi ?puffffffff
her zmnki gibi yine bnm istegim olmamakla mewcut...
dersane basladı yrgunluk şimdiden hat safada umarım deger... :(
unutma yüreğim seni bekliyor yar
ayın 25i gelirmiki..acaba beni seni verirmiki..:)
Sapan taşlarının yanında füze,
Başka alemlerle farkımız bizim.'
(Şarkımız,N.F.Kısakürek)
Yarın için Hiç Bir Umudum Kalmadı.... Umut Nerdesin Yine Bittin... NErelere Gittin BEn Seni Göremeden!....:(
El açıp Allah a dua et umudu görürsün o zaman inaşallah;)Alıntı:
TeHLo Nickli Üyeden Alıntı [Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
Sen ve ben...
Aynı cümlenin içinde iki yabancıyız.
Hayat ile ölüm arasında kalan boşluğa sıkışmış iki bahar
...sabahı...
Biraz yorgun,
biraz kırgın,
biraz endişe...
Ayrılıkla şereflendirilmiş iki esir yürek....
Göğsünde söz verilmişliklerin bir bıçak yarası gibi parladığı
iki süngüsüz asker..
Oysa bayram sevinçlerimiz vardı yüzümüze “ gülüş “ diye taktığımız...
Oysa baca dumanlarının bile yüzündeki masumluğunu kirletemediği beyaz düşlerimiz vardı ardında “ hayat “ diye koşuşturduğumuz...
Hatırlar mısın seninle beraber ağladığımız günleri...
Fırtınalı bir zamandı..
Yorgun bir gün sonrası akşamın karanlığına gizlenmiş iki yetim yürektik ikimiz..
Ürkek bakışlarımız vardı..Saklı cümlelerimiz, yaralı geçmişlerimiz.
Sen,
mavi sulardan alınıp tozun toprağın içinde yaşatılmaya çalışan bir balık kadar çaresiz..Ve ben tüm umutları alabora olmuş bir balıkçı kadar ümitsiz..
Acılarımız ortaktı, umutlarımız ise yalnızlığa prangalı..Ama pes etmedik...Önüne gelen herşeyi gölgesinin önünde diz çöktüren rüzgara bile bel bükmedik biz..Yüreğimizi kalkan bilip sonuna kadar savaştık kardeşliğimize,dostluğumuza zaman biçen herşeyle ..
Bu savaşta yenilmeyi aynı safta ölmeyi bile göz aldık. biz.Göğsümüze ayrılığın madalyası takılmaktansa ölümü reva gördük umut fakiri yüreklerimize. Ama belki göz ardı ettiğimiz belki de unutmak istediğimiz bir şeyler vardı Arifim.
Biz bu savaşa bir sıfır geride başlamıştık..Ayrılığa yakındı saflarımız..Geç kalmışlık kokuyordu nefeslerimiz..Ve göz ardı ettiğimiz teknemiz su alıyordu..
Ama pes etmedik.
Yanan bir şeyler vardı yavaş yavaş..Yenilmeye hazır iki asker vardı ayaklarımızın ürkek gölgelerinde…
Belki de er- geç ayrılmaya mahkum iki kırık yürek vardı kendimizden bile gizlendiğimiz köşelerde..
Ama mühürlü kaderimize inat tek bir yürek olmaya çalıştık uçurum kenarlarında..
Kardeşliğimize biçilen kelebek ömrüne inat biz yaşamaya çabaladık,Ama Sen şuan yoksun.....
Mekanın Cennet Olsun Arif YAŞAR
Burdayım tehlo sen nerdesin.
Gözlerimi kapadım, bir hikaye yazdım seninle...Şimdi yaşamaya başladım...hayal ettiğim, tutkuyla beklediğim, nefes aldığım tek şey..Daha güzeli yok daha çok istediğim, beni daha çok mutlu edecek bir şey yok senden başka...
Kahve içmeden de ders çalışılmıyor ki
İftar vaktinde ezan
Cana can katar inan
Orucunu açınca
Ne hoş oluyor insan
Seni kazanma yarışı devam ediyor
Eyvallah Tu Çıka Başiii(Int Boş Ques) Tşkler!....:)Alıntı:
''ARAZ'' Nickli Üyeden Alıntı [Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
bu ne ya Şirin şirin:))) kürtçe bilmiyorum arapça da pek bilmem çözdüğüm tek kelime BOŞ çok demek o kadar :)))))Alıntı:
TeHLo Nickli Üyeden Alıntı [Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
ben alışıyorum ona ya...
Ne ikna edici bir intihar girişimidir Şimdi senle göz göze gelmek.. Bilirsen, böylesi senin için daha iyidir...
Dİyorum Ki NE Kadar İyiysin Çook Güzelsin Demek!..... Çilek REçeli!....Alıntı:
''ARAZ'' Nickli Üyeden Alıntı [Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
Olmuyor.
jan kılot vandayım