slm beyler
Printable View
slm beyler
Ya Eniştesi aradı Gel dedi mal Götürecem sende Gelmek istiyorsan Gel dedi Oda kalkıp gitti...
Yeni Gelen Arkadaşlarımız Hşgniz...
Sami hoş geldin.
tamam usta anladım..
iyi günler arkadaşlar bu güneşli pazar gününde nasılsınız?
Eyvallah tşk ederis sizleri sormalı ...Alıntı:
death angel Nickli Üyeden Alıntı [Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
tşkrlr nasıl olsun işte idare ediyos..
süperiz:p:90:Alıntı:
death angel Nickli Üyeden Alıntı [Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
Bazen İdare etmekte Güzeldir ;)
aynen öyle yapıyom idare ediyom :D
selam arkadasLar
İdare etmekle kalma bence Hayatı Güzellikleriyle yasamaya çalış:19:Alıntı:
Alıntı:
CeYmiS Nickli Üyeden Alıntı [Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
aleykum selam xaurzi..!
A.Selam Hoşgeldin CeymisAlıntı:
CeYmiS Nickli Üyeden Alıntı [Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
hoş bulduk arkadaslar
mısto xuerzi tu cıtkı
tsk ler metiN Abi.!!!
çalışırım inş:)Alıntı:
Metin21 Nickli Üyeden Alıntı [Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
h.g CeYmiS
hb angeL
NE YAPALIM XAURZİ YAŞAMAYA CALIŞIYORUZ:pAlıntı:
varya bence sen yaşama:D
Hayatı Güzellikleriyle Yasamaya Çalısma Sadece yasa ;)Alıntı:
neden
öyLe iştee sen bu dunya ıcın fazla bır ınsansın:D
[Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ] Ne yapıon nerdesin...
allah bılır nerDeee
bazen hayat sadece güzelliklerle kalmıyor o yüzden çalışmakla kalcamAlıntı:
Metin21 Nickli Üyeden Alıntı [Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
XAURZİ BENI KENDINLE KARISTIRIYON GALIBAAlıntı:
BEN SENIN GİBİ NERDE AKŞAM ORDA SABAH YAPMIYORUM:p
:19:
EWDEYİM ABİ..!Alıntı:
abi mekan bellı senıde alırız tabı korkmazsan:D
yok baba sağol biz halımızden memnuuz:2:Alıntı:
ceymis Nickli Üyeden Alıntı [Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
Ceymis Benim Kardesim seni geçmekten korktugun SOKAKLARDANAlıntı:
Geceleri ................ Geçmiş Ve nasıl Geçtigini de artık sen dusun
yani Kardeşim Kormaz İstedigi yere istegi sekilde gider yapar gelir ;)
ii abacan sen bılırrsın
metın abı tanıyamdım:S seNi
,Alıntı:
Valla Hayat senin Hayatın Allah Hayatını Hep Mutluluklarla Geçirsin...
rıdo metin21 benım abim;)
ewji xoleteye xaurzi:):)
halla halla XaLoMıN
Alıntı:
şimdi tasnıdın mı xaurzi:p:11:
amin saol cümlemizin inşAlıntı:
hatırladım sankı
ii peki abi sen ceymısı tanıyon mu?
selamun aleyküm ortam nbr nasılsınız arkadaşlar?
a.selam hg ortam gayet ıyı