allah daha iyi etsin abiler
Printable View
allah daha iyi etsin abiler
Alıntı:
zamparanın_askı Nickli Üyeden Alıntı [Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
hoşgeldın
zımpara
tşkler sen n asılsın janamın
allah razı olsun emii ne olsun üç aşağı beş yukarı hayat kavgası .
yayındayım
gelsenize
[Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
Bekle benide sawuranlım geliyorum!!!:)
gel apo beklıyorum.!
selamun aleyküm arkadaşlar nasılsınız
Selam akşamınız hayrola baktım sitede kimseler yok bende cvp yazim :)
HOŞGELMIŞSIN
ŞUAN HERKEZ RADYODA SENIDE BEKLERIZ
[Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
Merhaba arkadaşlar, sabah pikniği ve akşam basket maçından sonra nasılız bakalım :)
BASKET MAÇINDA 10 DAKKA OYNAMAMA RAĞMEN SÜPER:p
American Futbolu gibi oynuyorsun :D
karşımızdakıler babam kadar dı:p
:: ): (: ): (: ): (: ): (: )
yalan mı abi:)
gerçektende yaşca büyüktüler.ama ben aradaki yaş farkını kapıyordum:)))hepsindende büyüktüm.demekki bende deden kadarmışım :):):):):):))):::):):)
dedem sayılırsın zaten:p
bapir:p
çok geçmış olsun
iyi geceler arkadaşlar bugünlük paylaşımlarım bu kadar ben kaçtım bys kendinize cici bakın :151::151:
teşekkür ederim.Ayağımı burkmuşum :(
teşekkürler angel sizede
iyi geceler angel görüşmek üzre
Cümleten iyi gEceler...
iyi geceler özbey nasılsın
teşekkürler özbey sanada
titanick abi nasılsın
özbey gittimi geldimi ben yeni geldi anladımda
teşekkür ederim. by ex şükür iyiyim.özbey gitti sanırım. ya sen nasılsın?
Titanik abi gelecem demiştim cumartesi günü için gözümüz yollarda kaldı gelmedin. umarım bir aksilik çıkmamıştır.
Haftaya cumartesi günü bekleriz. Rohan abi ve Valilik proje uzmanı yusufun kısa bir skeç gösterisi var pazarlamayla ilgili..
SAğol kardeşim sen nasılsınAlıntı:
by_ex Nickli Üyeden Alıntı [Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
Abim nasılsınAlıntı:
TiTaNiCk Nickli Üyeden Alıntı [Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
Yok gitmedim burdayım bir resime dalmıştım kusura bakmayınAlıntı:
by_ex Nickli Üyeden Alıntı [Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
eminim c.tesi günü acil şehir dışı işim çıktı gitmek zorrunda kaldım gelemedim.özür.inşallah haftaya telafisini yaparım.bugün piknik alanına geldim sen yoktun:)Alıntı:
DeRBeDeR Nickli Üyeden Alıntı [Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
özbeyim iyiyim şükür.en son gördüğün gibiyim:) sadece ayak burkulmuş şeklide:)fazla ciddiyeti yok basabiliyorum üzerine oda yeter bana:)
Vesselam..
Ne oldu abim nerde ayağını burktun...
Ben çıkıyorum.herkese hayırlı geceler.allah rahatlık versin.
Vesselam...
Abi benim de 12'de bir proğramım vardı. başkanla Gezdik. (çekim)
Hayırlı geceler mutlu yarınlar.
BUGÜN BASKET MAÇI OYNADIK:)ROHANIN ISRARIYLA BENDE KENDİMİ HALA ESKİ FORMUMDA SANDIM :) MEĞER DEĞİLMİŞİM.KİLOSUNU HESAPLIYAMADIĞIM BİR KARDEŞ AYAĞIMA BASTI :s:s VE TERS Bİ HAREKET YAPTIM.Alıntı:
özbey Nickli Üyeden Alıntı [Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
GERİSİNİ SEN DÜŞÜN :))))
teşekkürler abi geçinip gidiyoruz bu arada geçmiş olsunAlıntı:
TiTaNiCk Nickli Üyeden Alıntı [Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
bu ne resimdir özbey bi gittin pir gittin:21:Alıntı:
özbey Nickli Üyeden Alıntı [Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
çok teşekkür ederim by ex kardeşim. Allah beterinden korusun.
Vesselam..
VAyy çok geçmiş olsun iyi uykular...Alıntı:
mustıı mazide kalmışş bir resimdi
Cumleten S/A
as metin21 hoşgeldin
özbey belliki seni çok derine götürmüş
Hoşbulduk nasılsınız ?
iyidir sen nasılsın