way aleykümselm
Printable View
way aleykümselm
Alıntı:
CeYmiS Nickli Üyeden Alıntı [Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
a.selam hoşgeldn abi..
hoş bulduk arkadaslar nasılsınız
Merhaba arkadaşlar
slm arkadaslar ne haber ne yapısenız;:DDD
abcım senı bkelıoz uyuzda acıl gel
Cümleten ii akşamlarr...
sanada iyi akşamlar...
sizede ii akşamlar hoşgeldınız.!:5:Alıntı:
!!..SeRSeRiNiM..!! Nickli Üyeden Alıntı [Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
sende hoşgeldin...[Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
hoşbulduk azracıq
avatarındakı kım degıstır yaw cok korktum:D
Selam millet
aleykumme selam
hoşgeldın efsane
Alıntı:
!.SaWuRaNLıM.! Nickli Üyeden Alıntı [Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
neden begenemedinmi kızımı:11:
şavim kardeşim nasılsın ya
Selamun aleykum nasılsınız arkadaslar
Alıntı:
azra53 Nickli Üyeden Alıntı [Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
begenmem mı yaw aşık oldum:5:
eyvallah efsane sen nasılsın baba;)Alıntı:
EFSaNe_1907 Nickli Üyeden Alıntı [Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
Alıntı:
KURBAN Nickli Üyeden Alıntı [Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
a.s hoşgeldın kadirim
eyvallah ii senı sormalı sen nasılsın
sagol şavim iiyim tşker kurban hşg
Selam arkadaslaR
oo aleykum selam hoşgeldın xaurzı;)
hoş bulduk XaLoo
HOS BULDUK ARKADASLAR
ceymıs sende hos gelmıssın:)
Ee Ben, Bende Geldim Banane :D !
Emsalsizenkidu hoş geldin de Kahveler nerde. merhaba arkadaşlar. yeniden aranızdayım.
Kahveler Benden Miydi Ya Unutmuşum Valla :D !Alıntı:
MamE Nickli Üyeden Alıntı [Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
al O zaman Bi tane Sana Bi tane de Bana :D :46: :46:
Efendim sebebi ziyaretimiz malum.
Allahın emri ile kedinizi kedimize istiyoruz...
Valla Gençler Anlaşmış Mame Beyciğim ! Bizi laf Düşmez ! Verdik Gitti ! :DAlıntı:
MamE Nickli Üyeden Alıntı [Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
Hayırlısıyla düğünü ne zaman yapak. Başlık parasından söz etme gençler sevmiş işte birbilerini.
Kaç tepsi baklava getireyim.
DERBEDER nerdesın.!
Eve yeni geldik. hayırdır.
Alıntı:
DeRBeDeR Nickli Üyeden Alıntı [Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
özledık die soruyoruz be sende:206:
gelsene bize biraz takılalım ne dersın;)
Kusura bakma gelemeyecem. çok yorgunum ve önümde birikmiş onca iş var.
yarın iş öbürgün iş. iş iş iş
slm derbeder nasılsın abicim
hoş geldin mırmiç. erken paydos etmişsin hayırdır
yok be işteyim hala çalışıyorum makinanın basındayım arada sıradada takılıyorum siteye
İyi ediyorsun. o zaman metin abeyede selam söyle... kolay gelsin hepinize. bugün musti ve yusuflaydık. bide hamza vardı bizimle.
onlar erken çıktı zaten nerde gördünki onları
ben öğlenden söz ediyorum. namaz vakti.
hımm
Cümleten ii akşamlar...