doğru cevapları vermeyen ya da ilgilenmeyenlerin sorularına cevap yazmama kararı alırsanız belki düzelir. :228:
Printable View
doğru cevapları vermeyen ya da ilgilenmeyenlerin sorularına cevap yazmama kararı alırsanız belki düzelir. :228:
SeRaP aßLa en iyisi ßu Konuyu Kapatıp KaRaNTiNaYa at :)
ya arkadaşlar ben sorunun cevabını yazdım neyin tartışmasını yapıyosunuz
cevap 2papatya2 gül ve2 karanfil
ya ben Turkce bilmiyorum yada eylul e sana anlatamıyoruz canım kardesim.. Bak simdi elimde 1 karanfil 1 gül vede 1 papatya oldugunu düşün ve sorunun cevabı tutuyor neden benim sorum dogru cevap değil buna bir cevap ver ve elimizde 2 papatya 2 gül 2 karanfil olması senin sorunun dogru cevabı olmuyor anladınmı kardesim ... İstiyorsan cevabı verirken birde düşün bak oluyormu diye.........................
tamam lütfen bu konuyu kapatalım internette cevap benim yazdığım gibi yazıyodu.internetten baktım
canım sorunun cevabı dediğin 2 GÜL 2 PAPATYA 2 KARANFİL VAR CE VABI ALDINIZMI .... cevabın mı oluyor?Alıntı:
ORiJiNAL YAZARI : eylül e
ya arkadaşlar ben sorunun cevabını yazdım neyin tartışmasını yapıyosunuz
eğer bu ise verdiğin cevap yanlış,ama yok doğrusu bu diyorsan eğer bize sağlamasını yaparsan bizde 2 şer buluruz belki.sorunun cevabı çok çok yukarılarda verilmis doğru olarak. altına gelip yanlış bir cevabı doğru olarak yazmıssın ve üstüne de cevabı aldınızmı diye sankı soruyu ilgilenenlere kapris yapma hakkın varmış gibi bi yorumda bulunmussun.
ve hala cevabı verdim diyorsun .hani nerde ben göremiyorum. haa 2 Şer dediğin cevap ise o yanlış.istersen yeniden çözüp gel soruyu ne dersin?
Eger bir soru soruyosan ve cevap veriyorsan once kendin kontrol et belki internette cevaba Ankara Adana Kasımpasa yazarlardı o zaman ne oalcaktı....Alıntı:
ORiJiNAL YAZARI : eylül e
tamam lütfen bu konuyu kapatalım internette cevap benim yazdığım gibi yazıyodu.internetten baktım
Cevap sudurki; 1 Papatya 1 Gül 1 Karanfil...
tamam öyle olsun