ewet ssana katılıyorum DERBDER çok güzel kıztepesi
Printable View
ewet ssana katılıyorum DERBDER çok güzel kıztepesi
SİİRT GERÇEKTEN HUZURLU BİR YERDİ EN AZINDAN OLAYLAR YAŞANMAZDI AMA ŞİMDİ KENDİ SARAN TİNERCİ-KAPKATÇI VE ŞİMDİ YENİ MODEL OLAN HARAÇÇILAR İLİMİZİ GERÇEKTEN NEFRET EDİLECEK BİR YER HALİNE GETİRDİ GÜVENLİK SIFIR HANGİ BİRİMİZİN GÜVENLİĞİ VAR
burasıı siirt bence değişmez.....
ARKADAŞIM ÖYLE BİR DEĞİŞİRKİ AMA BUNU DEĞİŞTİRECEK DEVLET BÜYÜKLERİMİZ YOK ANKARAYA GİDEN GİDİYOR ŞİMDYE KADAR BİŞEY DEĞİŞMEDİ GÜNDEN GÜNE DE KÖTÜYE GİDİYOR
YA ORASI ÖYLEDE GEL DEĞİŞTİR BAKAYIM ... :206:
(not: büyük harfle yazmazsanız makbule geçer)
tamam rohan kusura bakma.... :220:
Ya arkadaşlar kızlar tepesi neden öyle diye düşünüyoruz .Peki neden kendimizden başlamıyoruz .Biz değişmez diyoruz biz değişe bilyorsak orası değişir :Oranın öyle olmasındaki en büyük sorunlardan en başta geleni oraya takılan biz vede arkadaşlarımız biz bunu düzeltmeye calışmadan önce kendimizi değiştirmeliyiz .Ben enson kaç ay önce gittim oraya aileler geliyor ama oraları cok fazla kirletiyorlar bide biz genclerde bize yakışmayan davranışlarda bulununca pek hoş olmuyor ordaki en başta ki sorun biziiz
bende Siirtte yaşayan bir genc kız olarak bir çok kez kızlar tepesine gittimn ya tamam erkek bakar bizim abilerimnizde bakıyordur.
Ama Kız Kuyruk sallamasa afedersiniz erkek peşinden gitmez ama yok kız yolunda yürüyor ve erkeğe bakmıyorsa erkek hala gidiyıorsa yakıştırmam
ama ben şahsen çok rahatım
konser günü bile kızlar tepesinde sonnefes ve konser sunucusu arkadaş yemek yiyordu sonnefese yaklaşıp selam vermek istedim ama bakmadı
laf atmak ayrı insan gibi gidipte merhaba tanışabilirmiyiz demek ayrı erkek olsun kız olsun ERKEK SELAM DİYORSA Kız yüz vermiyorsa bitmiştir.Bu Kız İçin de geçerlidir.
Benim bu kunuya yazacağım başka cevap yok galiba benim anlatmak istediğimi bir çok kişi anlamadı onu anladım ya hemen bay bayan ilişkisine geitrmiyelim bence çevrese sorunlarda var ben şahsen bir kendini beyenmiş bir bayan için gelmem oraya (kimse üstüne almasın ) ama siirtte bu yaz sıcağında cay içip otura bileceğin cok az yer var .Ben oraya giittiğimde ya orda toplumumuzu oluşturan Aileler beni toplumun bir parcası olarak saymıyor bir serseri bir başka bir canlşıymışım gibi davranıyorlar biz bunları düzeltelim ondan sonra gelelim bay bayn meselelerine YA BİZ GENÇLER YA GELECEĞİN TOPLUMUNU OLUŞTURACAĞIMIZ İÇİN KENDİMİZİ GELİŞTİRELİMKİ SAÇMASAPAN NEDENLER YAZMIYALIM SORUN OLARAK EĞER GELİŞMESEK BU SIRADAN SORUNLAR DAHA da büyüyecek ...