ya bende siirtteyim
Printable View
ya bende siirtteyim
Alıntı:
ORiJiNAL YAZARI : SiNeMBuRCu
Alıntı:
ORiJiNAL YAZARI : Alish
Ya ben o Alishimde..İsmail'i tanımıyorum sinem..Sizin okuldaysa sizin okuldan konuştuğum bir kişi var..Oda benzerisz nickyşe giriyo..Onunla da bir defa konuştum...Adını bile bilmiyom :15:....Neden sordun ki?Alıntı:
oo alish süper planların var iyi eğğlenceler sana bu arada sen hangi alish sin 56. sokaktaki mi ismaili tanıyonmu
ya ismail devamlı senden bahsediyordu da galiba sizle şarkı söylemiş falan ondan sordum yani bana çok anlattığı için sizleri yani sizin grubu bu arada sen benim okulumu nerden biliyonki??
İsmail benden bahsediyor ve bizle şarkı mı söylemiş....Yalan... :15:...Grubu anlatıyor olabilir..Ama benle Siirtte Baddua'dan başka kimse şarkı sölemedi..O da bir kaç defa çok ufak işler...Sizin okuldan benzersiz adlı bir nickle giren bir çocukla msn'de bir defa konuştum...Ama adını bilmiyorum..Benzersiz nick
yle giren çocuk selami değer lisesinde.Sende orda olabilirsin diye düşündüm....Seninle bnm hakkımda konuşmuşsa o nickle konuştuğum çocuk olabilir yani..Eğer o nickle giren çocuk değilse ben hiç ismail diye biriyle muhattap olmadım..Seni tanımıyom ki okulunu bileyim...Benzersiz'in okulundan bir tahmin yürüttüm sadece...Ama benimle şarkı söelediği felan yalan...Şarkımı dinlemiş olabilir ama söylemedi benle hiç...Bilesin... :q:
Herkes herkesi bir yere götürüyor biri beni götürsün yaaaaaaaaa :59:
Bu sene tatil yapacağım yerler
kurtalan,eruh,baykan,ziyaret ve aydınlar olamak üzere
herkes inş. iyi bir tatil geçirir hmm dikkat edin güneşe felan bişi olmasın kimseye :274: :220:
gidecekleri yerde gölgelik yerler vardır mutlaka.Alıntı:
herkes inş. iyi bir tatil geçirir hmm dikkat edin güneşe felan bişi olmasın kimseye :274: :220:
sen ben yani bizler siirt'te kalanlar kendilerini güneşten korusun.
bugün güneşten yandım kavruldum. valla.
kardeşim katılıyorum sana bugün siirt çok sıcaktıAlıntı:
ORiJiNAL YAZARI : DeRBeDeR
gidecekleri yerde gölgelik yerler vardır mutlaka.Alıntı:
sen ben yani bizler siirt'te kalanlar kendilerini güneşten korusun.
bugün güneşten yandım kavruldum. valla.
Bu sene öss yüzünden burdayım ama gelecek yaz ne öss var ne de başka bişşey.Bu yaz Siirt'te son yazı yaşıyorum kurtuluyorum en sonunda...ohhh beeee :260:
bende burdayyım ALLAH KAHRETSİN ÇOK SICAK BURA ..
benimde bu yıl iznim yok bu yüzden kurtalana gitme şansım bile yok ve bu yıl için güzel planlarım vardı napalım kısmet değilmiş önümüzdeki yaza kadar siirtte çakıldık iimi.