-
[Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
[Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
-
tomi bey yine harıl harıl çalışıyor maşaallah.
geçen de duydum ki köylerde bulunan siirtliler-board üyelerini ziyaret edip oy istemiş..
vay be tomi bey o ayakkabıyı sana oy vermeden alamaz mıyız...
çok güzel ve kaliteli bir kundura bende istiyorum...
-
teşekürller
ben zaten bugün tom köyüne gidip miting yapacam.saat 14:00 siirtten tom köyüne konvoy olacaktır gelmek isteyenler saat 14:00 da tillo durağında olsunlar :4: :4:
-
site içinde yapmış olduğunuz çalışmalardan dolayı sayın pembe hanım size bir plaket verecektir..
plaketi tomi bey'e vermek üzere kendilerini siirtliler-board'a davet ediyorum..
-
Tomİ
ARADA BİRAZ SALLAMALAR OLSA DAHİ SÜPER OLMUŞŞŞ.YAŞASIN TOMİİİ YAŞASIN TOMİİİİ SONUNA KADAR YAŞASIN TOMİİİİİ.AMA KAZANIRSAN BİZE DE BİR ŞEYLER AYARLARSIN ARTIK. :204: :230:
ASLINDA FİKO56 KARİZMASI SEÇİME YETERDİ.
-
tomi bu işi kaptık artık yola devam durmak yok
oylarrrrrrrrrrrrrr tomiye
-
ALLAH"ım yaaa :)) Tomi Gülmekten Ölecem Bu Resimeler Ne :)
-
:51:
Kusura bakma tomi Bana demişlerdi gir bak die ama işlerimden ve başımdaki sıkıntılardan dolayı daha yeni girmeyi başardım...
Aslında top 10 da görmesem gene unutacaktım ama bu kez gördüm...
Gerçekten çok güzel çalışmışsın ve vaatlerin de Siirtliler-Board için uygun...
Ama oyumu kazanman için daha çok çalışman gerekecek....
Sana Başarılar Dilerim Kardeşim...
Herşey Süpper Yola Devam Durmak Yok!
:q:
-
Tomi Senİ Sevmeyen Ölsün :=)
-
Bu Arada real Partilerin Sloganını Kullandığın İçiN Seni Siirtliler-Board Mahkemesine VerdiK Yargılanacaksın :)