-
iyi bir dekorasyondan sonra bence iyi bi yer oldu.
bakımsızlıktan gitmek üzereymiş bu bina. bu arada çatısı olsa daha da iyi olacak sanki :212:
-
yeps:):)
Alıntı:
ORiJiNAL YAZARI : eLeM@N [Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
eLeman abi bu foto süper tam benLıK bence bunu bırıncı secın karanLIk ve yaLnızLık ıyı ve guzel bı kompozisyon cocuklugumuza ınmıs bi foto hangımız bu tur ewlerı bu sekılde hayal etmedık Kı.. farklı bi bakıs acısı :)
-
[Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
-
Cok hos calismalar, döküntü ev sayenizde dirildi mubarek :)
-
[Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
-
yeps:):)
Alıntı:
ORiJiNAL YAZARI : eLeM@N [Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
Renk uyumu muthis bana bi yeri andırıo ama nere :D:D:D
-
Abi Fena Olmus ya bi biz öğrenemedik bu işi elleri ne sağ lık
-
Eleman abim döktürmüşsün valla. Yakında foto montaj da yaparsın :D
Böylesine eski bir yapıyı ne hale gitirildiğini herkese göstermiş olduk. Şuan o binanın bulunduğu yerde yeller esiyor. Oysaki bir restorasyon yapılıp, müze olarak kazandırılsaydı ne kadar da hoş olurdu.
İlk Askerlik Şubemizin yerle bir olması ne kadar da acı...
-
beğendiğinize sevindim sağolunda
habire kör ve topal birbirimizi ağırlıyoruz sözüm ona biz juriyiz ve bir birinci seçecez katılım olmadan nasıl olacak bu iş sırf hareket ve fikir olsun diye her türlüsünü yapıp sunmaya çalıştım bilenlerde iyi bilirki o kadar profesyönel biri de değilim PS konusunda ..
illede mükemmmel olmasna gerek yokki yapıla bildiği kadarıyla katılım olursa yarışmaya hem bozup yaparken bir şeyler öğrenmiş olunur yanısıra sorup öğrenme yollarıda açılır yapıp bitirmekten çok yapmaya çalışmışlığa ugraşa puan verip değerlendirmeleri ona göre yapacağımızı bilmenizi istedim daha 10 günümüz var karalamak bile olsa
bişeyler yapıp sunun yapacağınız her bir çalışma bir diğerinden daha güzel olacak ve bir şeyleri değiştirebilmek gördüğünüz gibi değilde görmek istediğiniz gibi olmasını sağlamanın size vereceği zevki yaşamak vazgeçilmezlerinizden olacaktır yapamam demeyin yapmaya çalışın olmıyacak hiç bişey yok hele hele PC nin size sadece tuşlara basma kısmını bırakması büyük avantaj hadi kolay gelsin :19:
-
Alıntı:
eleman abim ellerin der görmessin