İnsallah uygun bir zamanda yaparız turnuvayı... Biz kendi aramızda kucuk caplı bir turnuva duzenledik Ben SaWuRaN eLeM@N MeTaLLiCa DeRBeDeR ZiRCoN cok zevkli geçti:D Kimin kazandıgını soylemeye gerek duymuyorum :D
Printable View
İnsallah uygun bir zamanda yaparız turnuvayı... Biz kendi aramızda kucuk caplı bir turnuva duzenledik Ben SaWuRaN eLeM@N MeTaLLiCa DeRBeDeR ZiRCoN cok zevkli geçti:D Kimin kazandıgını soylemeye gerek duymuyorum :D
benim cafe hazır ne zaman isterseniz rohan kardeşime dediğim gibi dükkanı size özel kapatabilirim EFSANE PLAYSTATİON OYUN DÜNYASI bordın hizmetinde
Yarın için 5 masa ayırtmayıu düşünüyoruz.
katılacak arkadaşlar için hangi saat uygunsa, buraya yazsınlar. Ona göre bir program oluştururuz. Birçok arkadaş yarın öğleden sonra müsait. Herkesin ortak kararı çok önemli.
abi yarın ögleden sonra müsait'tim...
akşam Zırcon ve Kakaosuz ile birlikte saati de netleştiririz
Gelmek isteyenler buraya yazarsa en azından kaç kişi geleceğini öğrenmiş oluruz.
Unutanlara veya haberi olmayanlara, son dakika birşey olursa SMS veya PM ile bilgi vereceğiz.
Ben biliyorum . playstation cafe nin sahibi :228:Alıntı:
ORiJiNAL YAZARI : KaKaOSuZ_CHiCoLaTe
Ben varım
çok güzel birşey olcağa benziyor izlemeye geliriz inş..
bende warımm:))
Arkadaşlar
Yer : Efsane Playstation Salonu
Adres : Kan Merkezi Civari ( kime sorarsanız gösterir :) )
Saat : Tam olarak 16 da Başlayacağız...
Oyuncu olarak gelmek isteyen arkadaşların o saatte hazır bulunmalarını rica ederim. İzlemek için gelecek olan arkadaşlar ise en geç saat 19:00 a kadar orada olacağız ve hemen arkasından bir çay sohbeti ile etkinliğimizi bitireceğiz...
Herkese şimdiden Başarılar dilerim...
Playstation Sadece Bir Oyun Deil... Bir TUTKUDUR! :)