benim kimliğime sadık kalan. Kürt kimliğimim mücadelesini yapan kişiden yana tavrım olur.
AKP her tarafı som altından yapsa ne yazar. her şey maddiyat değil.
Aç kalayım açıkta kalayım fakat kimliğimi yitirmiyeyim
Printable View
benim kimliğime sadık kalan. Kürt kimliğimim mücadelesini yapan kişiden yana tavrım olur.
AKP her tarafı som altından yapsa ne yazar. her şey maddiyat değil.
Aç kalayım açıkta kalayım fakat kimliğimi yitirmiyeyim
yani Beledi hizmetlerden çok, siyasi tavır sergileyenden oy kullanıyorum diyorsun.
Burada herkes kendi yazdıkların sorumludur. Haberin olsun.
Burada ankette söz konusu olan Siirt'tir. Kimlik mimlik davası değildir. O dediğin belki Milletvekili seçimlerinde geçerli olur ama Belediye Seçimlerinde İlin ve insanlarının çıkarları söz konusudur.
Belediye ne yapar?
* Şehri ağaçlandırır, parklar yapar, mesire yerleri yapar.
* Eğlenceler düzenler, Aşevi kurar.
* Asker Ailelerine maddi destek sağlar.
* Şehrin ELektriği de bir nebze de olsa Belediyelerin elindedir.
* Şehrin et ihtiyacını karşılar. Belediyeye ait bir mezbahane hergün 100'lerce baş hayvan kesip kasaplara dağıtır.
* Şehrin temizliğini sağlar.
* Şehrin yolunu, suyunu, kanalizasyonu kontrol altında tutar.
* Sportif Faaliyetler, Kültürel Etkinlikler
Belediye Spor Kulübü, Sünnet Şölenleri, Kitap Seminerleri, Şehrin Tanıtım Semineleri, Fuarlar, Ramazan Eğlenceleri, Konserler vs vs.
* İtfaiye: Şehrin en önemli ihtiyaçlarından biri de Belediyelerin elindedir.
* Sağlığımızın takibi.
Zabıtalar, kaçak et kesimi başta olmak üzere, sağlıksız ortamda üretim yapan, lokanta, fırın ve hemen hemen heryeri denetlerler.
Biliyorsunuz ki Zabıtalar da Belediyelerin emrindedir.
* Şehirdeki dilencilerin çokluğundan esnaf illallah eder, buna çare olacak tek kişi Zabıtalardır.
* Şehirde dolaşan başıboş hayvanlardan da Belediyeler sorumludur.
* Cenazelerimiz olur, cenaze arabası ve mezarlıklar Müdürlüğü hemen tahsis edilir. Meftayı yıkamak için bile imamı yine Belediye tahsis eder.
* Şehrin altyapısından, doğalgazından da Belediyeler sorumludur.
Bunca sorumluluk saydım, ama hiçbir maddede kimlik ile ilgili bir maddeye rastlayamadmı.
Eğri oturup, doğru konuşalım lütfen.
Ayrıca, Anketlerde yer almasını istediğim 3 isim, şuan bir çok ankette çok iyi oy aldılar. Bu da benim, Siirt'i nekadar iyi tanıdığım anlamına geliyor. Mervan Gül'ün Siirt için yaptıklarını hep unutuyor, dedikodularla vakit kaybediyoruz.
Kimin aday olacağı veya seçileceği pek önemli değil benim için... Zengin olması ve Siirt'i hakkettiği yere getirmesi benim için önemli.
Tüm arkadaşlara saygı ve sevgilerimi gönderiyorum.
Konunun siyasilesmesine olanak saglamayalım lütfen .
Belediye baska sorumlulukları üstlenir, bnm icin hic fark etmez. Siirt halkına kim daha faydalı olabilicekse insallah o olur .
Açlığın ne olduğunu bilmeyenler rahat konuşabilir.
Allah kimseyi aç bırakmasın.
Kardeşim DTP'nin gerçek niyetinin kürt halkına kimlik kazandırmak olmadığını hala görmediniz mi?
Geçin bu fikirleri.
Belediye hizmet yeridir.
İdeoloji milletvekilliğinde olur.
Bu mantıkla giderseniz memleket ve siz kaybedersiniz.
benim de belirttiğim gibi, Belediye Seçimleri ile Milletvekilliği seçimleri arasında çok fark var.
bence hiç biri eleman abinin dedigi gibi. adam olsun. kim olursa olsun..
geLeceqe hitap dedigin. iki agac dikmek. alt yapı dedigin sehri camur deryasına sokmak. park dedigin. 1-2 tane bank dikmek midir gelecege hitap. iki kelimeye dogru duzgun bir araya getiremiyen.. butun. yaptıgı cabalar oyunlar.. kendı şahsi menfaatlerinemi. geleceqi hitap deniliyor.Alıntı:
ORiJiNAL YAZARI : selimtunç
SİİRTTE MERVAN GÜL İYİ VE GÜZEL ŞEYLER YAPTI YAPTIĞI İŞLER BU GÜNE DEĞİL GELECEĞE HİTAP EDİYOR
ALT YAPI
PARKLAR
AĞAÇLAR
SU
ARITMA TESİSİ
kervan yürür it ürür.
Senin gordugun kadar benim unuttugum var geceleri saymasak senin yasın kadar metropolde yasadım kimse seni bu sehirde zorla tutmadı ya begenmediğin gun basıp giderdin bu şehirde yasamaktan memnun kalmamıs olabilirsin ama bu sana bu sehirde yasayan insanları aşağılama hakkı vermiyor Siirt adam olana guzeldir adam olmayana mezardır bu şehir insanlarıda herseyin en guzelini hakkeden insanlardır 6 sene Siirtin dısında yasadım ve birsey kaybettiğimi düşünmedim aksine bu şehirin kulturunun bana kattıgı seyler oldu ve burda yasayan diğer insanlarada katkısı olmustur ve bundan sonrada olacaktır... Bu arada su Muslumanlık tartını gönderde kimden az ,kimden fazla Muslumanız bizde öğrenelim...Alıntı:
ORiJiNAL YAZARI : Alish
Allahtan yargılamayın dedik ya...
Öncelikle kakaosuz..Senin üzülüp üzülmemen benim umrumda olmaz..Çünkü banane senden ya da senin üzülmenden...Ben sadece yorumumu yaptım keşke sende konuya yorum yapsaydın bnm yazdıklarıma yorum yapmak yerine...
Rohan benimki düşüncesizlik değil..Ben Siirttli olmayan ve maalesef 18 sene orda yaşamak zorunda kalmış biriyim ama KADER işte...O şehrin ve içindeki çoğu insanın bişi haketmediğini sölemek düşüncesizlik değil..Siirtten bir çıkın doğru dürüst bir şehire ya da metropole gidin her konuda neler kaybettiğinizin farkına varcaksınız zaten .. Hem insanlık olarak hem kalite olarak hem de yaşantı olarak... Ben vardım ve iddaa ediyorum Siirt insana hiçbirşey vermeyen boş bir şehir ve de vermicektir de HİÇ BİR ZAMAN...
Metallica yorumun için tşk yapılan yorum tabi ki sadece benim yorumum..Kimseyi inandırma gibi bir düşüncemde yok ..Sadece bir konu açılmış bende içimdekileri söledim...Yalnız bilgin eksin ...Ben Siirtte değil Adanada yaşıyorum..18 sene yaşadım Siirtte...Dinlemiş olduğum müzik tarzına olayı nerden bağladın inan anlamış değilim...Senin nickinde metallica bende sana satanist misin diyim çoğu metallicacılar gibi,kedi mi kesiosun diyim ..Metalciler öyle değil deme..Her gün burada hepsiyle ben iç içeyim ve de çok iyi biliorum nasıl olduklarını...Tabiki de hayır sen satanist felan değilsin kedi ws de kesmiosun..Sadece metal dinliosun ya da nicki sevdiğin için kullanıyorsun...Ben dinlediğim müzik tarzını hayatıma yansıtmam sadeece dinlerim..İnsanları dinlediği müzik tarzıyla bağdaştırmak çok yanlış birşey... Sende burda yanlış yapmışsın bence..Neyse seviyeli eleştirin için tşk ederim..
Gelelim katreye zaten hangi konuya yorum yapsak rap dinleyenler olarak bize vaaz verir gibi ders vermeye çalışıyorsun ve de rap müzik dinlioruz die laf atmaya çalışıosun .. Bu sadece bu konuyla alakalı değildir genelde yapıyorsun bunu..Yapma lütfen..Çnkü ben adım gibi biliyorum ki senden ÇOK DAHA İYİ BİR MÜSLÜMANIM..Lütfen ders vermeye kalkma bir daha ...Bu konuyla ilgili de gelecek olursak benim yaptığım düşüncesizlik değil tam tersi düşüncemi söylemektir...(Müzik meselesindede senin kafanda şu var..Tvde izlemişsin yabancı rapçileri,bir tarafınfa içiki ws çıplak kızlar bir tarafında uyuşturuc ws, merak etme bizim ve benim dinlediğim rap,bilidğim rap o değil,manevi raptir..O yüzden lütfen artık dinsizmişiz gibi davranma rapçilere ve de özellikle bana çünkü imaların yakışmıyor bir bayan olarak sana)
SAĞLICAKLA KALIN Allaha emanet olun VESSELAM
Dil ateştir biraz suyla ,söndürülmesi mümkündür...
Tırnaklarını aşındıran çözemediğin bu kördüğümdür...
Üzgünümdür haydi VESSELAM
Vuslatım gelmez mi bir an ?
Bekleyeyim , gurbetteyim , n edeyim ?
(...BU KONUYA SON CEVABIMDIR...)...
herkez fikrini belirtmekte serbest ama benim siirtimi bizim siirtimizi ve siirtliyi kimsenin küçük görme gibi bir lüksü yok kim gelecekse gelsin yeterki siirtimize faydalı olsun ALLAH sonunu HAYIR ETSİN
Anket açan sitelerin çoğu anketi sonuçlandırdı bile.
Bizim sitede şuan 1. olan şahıs, bir başka sitede sonuncu olmuş durumda. Bu da anketlere fazla itibar edilmemesi gerektiğinin işaretidir.
Ama şu vardır ki, bizim farkımız, burada yapılan yorumlardır.
Burada herkes Siirt'i düşünüp, gelen kişinin Siirt'in faydasına olsun da kim olursa olsun diye not düşüp oyunu kullanıyor.
14 Ay sonra yapılacak olan Belediye Başkanlığı Seçimleri için Adaylar ortaya çıkana dek, anketimiz burada yayına devam edecektir.
Eleştiri ve yorumlarda sinirlerinize ve terbiyenize sahip çıkın. Çıkın ki, sizi insan yerine koyup, yorumunuza saygı duyalım.
Adayların çoğuyla yüzyüze görüşme şansı da yakaladım.
Adayların bir kaçı şimdiden netleşti bile.
Mervan Gül, M.Şefik Erden ve Cengizhan Başaran gibi isimler, aday listesinde olması kesin isimler.
Ama burada amaç çok farklı. Burada önemli olan kimin aday olduğu değil, burada önemli olan olay olması gerekenler! Genç, dinamik, Siirt Sevdalısı isimleri yazmak ve Aday olmaları için destek vermek.
Anket Aday Listelerinin açıklanmasına değin, açık kalacaktır.
Saygılarımla.
bir şey söylimmi arkadaşlar anketlerin çoğunu gözlemliyorum. inanın bir ankette 1 günde 1 şahıs tam 5000 oy aldı. mynetten nerdeyse daha çok trafik olacak. site ziyaretçilerine bakaıyorum günde 100 kişi bile ziyaret etmiyor. bu nasıl anket ya anlamadım gitti. ama burada anladığım kadarııyla her üye bir oy kullanabiliyor. bence en güvenilinir anket ortalıkta dolaşanlar arasından burası. herkese karşı mesafeli olmanız memnun edici. o başkan bu başkana yağcılık gibii bir anlayış içinde değilsiniz. Başarılarınızın devamını diliyorum. Site Yöneticilerine saygı lütfen..Alıntı:
ORiJiNAL YAZARI : RoHaN
Anket açan sitelerin çoğu anketi sonuçlandırdı bile.
Bizim sitede şuan 1. olan şahıs, bir başka sitede sonuncu olmuş durumda. Bu da anketlere fazla itibar edilmemesi gerektiğinin işaretidir.
Ama şu vardır ki, bizim farkımız, burada yapılan yorumlardır.
Burada herkes Siirt'i düşünüp, gelen kişinin Siirt'in faydasına olsun da kim olursa olsun diye not düşüp oyunu kullanıyor.
14 Ay sonra yapılacak olan Belediye Başkanlığı Seçimleri için Adaylar ortaya çıkana dek, anketimiz burada yayına devam edecektir.
Eleştiri ve yorumlarda sinirlerinize ve terbiyenize sahip çıkın. Çıkın ki, sizi insan yerine koyup, yorumunuza saygı duyalım.
Adayların çoğuyla yüzyüze görüşme şansı da yakaladım.
Adayların bir kaçı şimdiden netleşti bile.
Mervan Gül, M.Şefik Erden ve Cengizhan Başaran gibi isimler, aday listesinde olması kesin isimler.
Ama burada amaç çok farklı. Burada önemli olan kimin aday olduğu değil, burada önemli olan olay olması gerekenler! Genç, dinamik, Siirt Sevdalısı isimleri yazmak ve Aday olmaları için destek vermek.
Anket Aday Listelerinin açıklanmasına değin, açık kalacaktır.
Saygılarımla.