Nice mutlu yıllara .....
Printable View
Nice mutlu yıllara .....
seni daha iyi dövebilmek içinAlıntı:
TeHLo Nickli Üyeden Alıntı [Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
21 yaşının sana sağlık mutluluk ( brodway araba, güzel bir kaç manita ve bol para) getirmesi dileğiyle :D
İyiki doğdun iyiki varsın mecnun :)
nice mutlu yıllara amca dogum günün kutlu olsunn...
Bu mutlu günümde beni hatırladığınız için Siirtliler board ailesine tşk ederim Seneye görüşmek üzere :)
[Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
[Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
(çalıntı):154:
biz seni ne zaman unuttuk ki...Alıntı:
Dj_pisune Nickli Üyeden Alıntı [Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
zaten biz arayıp sormasak sen selam bile vermezsin..
bugün doğum günün öyle mi.. iyi ki doğdun o zaman.
Benim nuray da nur topu gibi 5 tane hayırlı evlat getirdi dünyaya.. birinin adını ali koydum...
Yeni yaşın sana öncelikle sağlık sonrasında derslerinde başarılar getirir inşaallah...
seni hep en yüksekler de görmek tek temennimiz...
Allah yolunu açık etsin... Seni, Sen olmadfan da bu şehirde seviyoruz...
Unutulmazsın...
İnşallah hayatının bütün günleri buğün gibi geçer pişune
[Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ][Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ][Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ][Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ][Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
doğum günün kutlu olsun dj pisune nice mutlu, huzurlu, sağlıklı ve hep sevdiklerin ile geçirebileceğin yıllara..