Çok Büyük Ve güzeL BaLık Ama YakaLandığı Zaman Görmüştüm Ben Bu BaLığı . . . :)
Printable View
Çok Büyük Ve güzeL BaLık Ama YakaLandığı Zaman Görmüştüm Ben Bu BaLığı . . . :)
[Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
[Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
fotograf küçültücü proğramım arızalıydı benden önce rohan düzeltmezse en kısa zamanda siteyi kasmayan yenileriyle değişirim şimdilik orjinalleriyle idare edelim ;)
tşk ler abi ellerine saglık :)
gerçekten çok güzel balıklar ellerine ve emegine saglık güzel bir paylaşim tşk..
balık degil sanki hepsi birer kucuk JAVS<<<dusunsene botan cayına serinlemeye gitmissin yanında bu balıklar yuzuyo :)))
çok haklısın kartal abi ben çok korkarım...Alıntı:
kartal56 Nickli Üyeden Alıntı [Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
acayip ürkütücü olur...
ama muhteşem görünüyor balıklar...
botan nehrini çok merak ediyorum Şayet siirte gelmek nasip olursa ilk önce botan nehşrnş görmeye gelirim...
orayı görmeden hiç bir yere gitmem:)
paylaşım için teşekkürler eleman abi...
emeğinize sağlık:)
süpper balıklar:):98:
Güzel fotoğraflar Abi emeğine sağlık ..:) Abi Paintende küçülte bilirsin..:) Saygılarımla....:)