-
fatih olur ama orada toplanacağımız yer varmıdır?bir yer biliyorum oraya gidip konuşmak gerekir.ben bu haftasonu gidip bir ortama bakıyım bide fatihteki siirtliler derneğine uygun olursa orda buluşuruz.aksi bir durum olursa başka yerde şansımızı deneriz
-
bence dernek olmaz Bizim Dernek var
Eruh ve çevre köyleri Yardımlaşma derneği
ama uygun olmaz bi Cafe ayarlarız
-
ya gec kaldım bu arada son mesajlarımı yaziyim yarın devam ederiz ama benim dusuncem genis katılımlı olacaksa bence daha genis ve ferah bi mekan ilk aklıma gelen halicte belediyenin sosyal tesisleri var aynı sekilde floryada var ...fikirlerinizi esirgemeyin :))
-
süper bir düşünce tesiste olması ama çok katlımcı olurmu bilmiyorum ama olmazsa bile yinede orası olması daha uygun olur.eee diğer arkadaşlar sizlerdende katılı için cevap bekliyoruz.
-
kartal abi haliç belediyenin sosyal tesisi de olur
cok guzel bi yer.
-
bence orayı düşünelim ama önce bir konuşalım.toplansak ki bizim toplantımız biraz daha farklı olcak uygun olur mu diye?
-
Orası uygun bi yer bence orası olur.
Bide katılımcılar kimler
Ben Neresi olursa gelmeye hazırım
-
ben son mesajımı yazıp cıkıyorum :)) detaylı konusalım bu konuyu bu arada derbeder sesin solugun cıkmıyor? seninde gelecegin bi gune yapıcaz ins sen gelmessen zorla getirecez seni haberin olsun ...bi ricam olacak konu havada kalmasın lutfen istekli oldugunuzu gosterinki fikir sahibi kisilerin hevesi katlansın ve aynı zamanda mutlulukları....simdilik hayırlı geceler....meesseleme...
-
haklısın destek lütfen .iyi geceler snada
-
benim için yer sorun deil.ben beyoğlunda kalıcam...siz yeri ayarlayın...ben gelirim...