-
Şu an için aklımda bir yer yok ama 1 haftalık güzel bit tura hayır demem :)
Mersin olabilir en kısa zamanda :) ondan ziyade Siirtliler-Board ile beraber Piknik yerlerini dolaşacağız...
Bu arada arkadaşlar şimdden söliyimm 10 Ağıstos tan sonra bizlere bir mardin turu lazım :P
-
ancak 25 temmuzadan snra ıstambula gıdecemm :Ç))
-
-
izmir,balıkesir(akçay) ve istanbula gittim bu yaz ve çok mutlu oldum . ama bi antalya hiç fena olmas falla
-
Askerlik öncesi iki hafta Alanya tatili yapmıştım...Askerlik dönüşü hazır Burdur-Antalya yakınken bir hafta Antalya iyi gider sanırım...Ahh ahh geçmiyor 18 gün bile olsa...
-
Mersin ve malatyaya gittim. şimdi de izmire gitcem..
-
siirte geldım ıstanbul :)
-
ben bu yaz canım memleketim siirte geldim tatile sonra adana birkaçgün sonrada tarsus a tatile gidiyoruz bu yaz ii tatil yoptım özellikle canım memleketim siirtte
-
ben buyaz D.Bakır,Ankara ve ensonda çanakkaleye gidcem..tabıkı hayırlısıyla allah izin verirse bi mani olmassa bu hafta gidiyommm..çok geç oldu ramazan ilk haftası gelcem .. inşallah bellkide 2. haftası kısmet artık neyse çok konuştum ...
-
heralde en uzun tatil benimki olmuştur 8 saatliğine siirt te gelmiştim başkada tatil yapamadık biz işçi adamız sürekli çalış çalış nereye kadar gidecez bakalım :16: :265: