YAA derbeder amca en onemlı uyeyı unutmusun kalbımı kırdın:( taaaaaaa nerelerden sırf sıtenın gecesıne katılmak ıcın gelıyom yapılacak bıısy olmamasına ragmen sende gelmıs benı unutmususn yazmayaa olurmu bole hıc klbımı kırdın:(
Printable View
YAA derbeder amca en onemlı uyeyı unutmusun kalbımı kırdın:( taaaaaaa nerelerden sırf sıtenın gecesıne katılmak ıcın gelıyom yapılacak bıısy olmamasına ragmen sende gelmıs benı unutmususn yazmayaa olurmu bole hıc klbımı kırdın:(
Hadii Bee :P İzne geliyorum Desnee :D
Zaten Senin için 10 Ağıstos Olduu :P yoksa 1 idi bilionn demii Ramicukk :))
yohhh falla kalbımı krıdı amca kustum ben:)
Niee bee ne ettik ki biz :)
ismimi yazmayı unutmus acılısta:)
Du Yazamm loooooooooooooooooooooooooooo :P
hadı yas beklıyorum ama ılk basa yaz:)
Alıntı:
ORiJiNAL YAZARI : RaMy
Gece yapılacaktı ve yine geçen seneki gibi 1Ağustos akşamı gibi tarihide 1 ağustos olacaktı.
yönetimdeki arkadaşlar ramy aradı lütfen 10 ağustos olsun diye ricada bulunmuş dediler. ve sadece sırf senin 9 Ağustosta istanbul'a gidip değerli büyüğümüz saygıdeğer kartal56 abimize alıp Siirte geceye katılmanız için 10 ağustos'a ertelemiş bulunuyoruz.
özelikle geceye katılmalarını istediğimiz üyelerin ismini yazdım ben.
sen zaten katılacaksın ki...
o yüzden seni yazmadım...
10 ağustos 2008 tarihinde gece öncesi ayrıca konvoylarla şehir merkezinde tur düzenlecektir arkadaşlar. bilginize...
bizi takip etmeye devam edin...
walla ben bu sıteyı hç bırakmadım we bırakmıyacam 3 senede yıne orda olacagımm :))
Gerçektende siirtliler-board çok farklı yani mükemmel bir site bu sitede emeği geçen herkese çok tsk ediyorum.
10 ağustostaki 4.yıl kutlamalrının çok güzel geçeceğini biliyorum. Allah daim etsin.
Nice başarılı yıllara