Walla Senin düşünce O Kardeşim herkese göre ayrı olabilir farkındaysan herkes siirt Çok farklı farklı eleştirmiş.... Benim düşüncem bu Saygılarımla....:)
Printable View
Walla Senin düşünce O Kardeşim herkese göre ayrı olabilir farkındaysan herkes siirt Çok farklı farklı eleştirmiş.... Benim düşüncem bu Saygılarımla....:)
HErkese Göre AFrklı Diil Bence Siirt Ortada Biz Avrupa Şehirlerine Bi Bakalım bide Siirte Ya da O KAdar uzağa Gitmeyede Gerek yok Batmana BAkın İlçemizdi Noldu......Bitlis Bile Geçiyo bizi Yakında Eruhta Geçerse şaşırma Nyhat KArdeşim Sen Siirtin Bu HAline Gelişmiş Diyosan bende Pes Diyorum ...(iNekler Bir YAndan Elektrik su Kesintileri Bir Yandan HEr YAğmur YAğdığında Hepimiz Görüyoruz Siirtin Bu Halinii Bi Sen Göremiyon.)
Vala Kardeşim Sen galiba Siirt'n İleriki zamanlarında bir de gör Siirt'e öyle bir su tesisi kuruldu ki inan bize yeter bu su arıtma tesisi onuda bırak çok büyük bir baraj yapılıyor... Merak etme tüm sorunlar yakında hal edilecek.. bundan adım gibi eminim...:) Saygılarımla...:).
KArdeşim Sen Bi önceki Mesajlarınla Çelişiyosun Farkında Diilsin MErvan Gül Siirti Geliştirmişmiş Düzeltmişmiş Diosun NErde Bide Biz Görek HAni O BArajlar HAni Dediiin Tesis...Daha Dün KEsildi SUlarımız.... ßi Örnek Verim Japonyada 7.4 ŞiDDetinde ßi DepRem Olmuş ßi ßelediye ßAşkanı 2 Saaat Halkına Su Veremediği için Önce İStifa Etmiş Sonrada İntihar Bizim MErvan Gül Öle oLsaydı Şimdi Ailesinde kİmse Kalmamıştı.....İşte Avrupa FArklı..
baraj geleceğe dedim bende kardeşim... 2 yıl sonra baraj kuruluyor... Hazır durumda 2 yıl sonra gör sen siirt'i tanıyacak mısın
onuda bilemiyorum...:)
ya simdiki siirtte bakıoyommm diğer illere göre yinee iii gelişme kaydetmişşş son durak olmasina rağmen
Evet siirt ileri derecede geriledi
Abi bu neydi...:DAlıntı:
CITY OF ANGELS Nickli Üyeden Alıntı [Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
Bence türkiyede tek ,cok konusan ama hic bir icraati olmayan sehir siirt.Götürüsü getirisinden cok olan,kentlesmesi carpik,cevre ile uyumlu olmayan sehir plani,adeta bir megaköy.Kalkinma para ile,gelisme kafa ile olur.bu iki faktör malesef eksik.
Horozu cok olan köyün sabahi gec olur...
Verdiğin ornek cok guzel kardeşim ama sence bu gidişle japonya avrupa birliğine girebilirimi :) ha bide senin coğrafya hocan kim ?Alıntı:
^^By_HuSTeyN^^ Nickli Üyeden Alıntı [Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]