-
Ayın 7'si veya 14'ü diye gideriz diye hesapladım ama bazı arkadaşlar bayramın 4. günü gidelim dediler. Arabayı ayarladık, sıra gideceğimiz güne geldi.
-
ee neryee :D ben bayramda hiçç bi yere teprenemıom walla misafir war cunku..
-
Hala karar veremedik. Van da olabilir, Urfa da. Hatta başka yer de olabilir. Toplanıp ortak karar vereceğiz. Seni de listeye yazdım haberin olsun. ;)
-
bakarız kesın bısey dıyemem walla ama ankara durumu war bende her an gidebılırım ...
-
RoHaN Üstat Bence Bu cumartesi Gece Saat 20.00 Kızlar tepesinde Çay bahçesinde toplanıp Bir karara varalım.
Sizcede bu toplanntı uygun olmazmı
-
Van'ı Çok merak ediyorum.. Şuana Kadar Ne Van ne de Şanlıurfa'ya Gitmedim.. Ins Bi gün Van'a gidebilirim :)
-
-
abe ben urfada cok fazla kaldıgım urfayı azcık bılıyom bastan soylım urfanın sadece bır balıklıgolu bıde camılerı var baska hıc bısey yok ?
karar sızın tabi....
-
Selamun Alêyküm hevaller
Ben yokken neler olmuş neler her userden bir ses biri urfa diğeri Van di
Gidilecek yerin öncelikle bir yerde toplanıp ondan sonra aklı-selim bir şekilde karar verilir.
Urfa 8 saatlik bir yol aceba zamanımız yeterli mi?
Van ise yakın olduğu için ondan karar kılıyorum.
Önümüz kış malum(ma orda da denize girmicez wi:D) hazırlıklı gidilmek gerek,
Gelelim pere meselesine Rohan Bey etkinliklerde genellikle sponsor aranır yanılıyor muyum?
hadi Diyelim gidilecek olanlar karşılar peki bunun miktarı ne olacak ve ne zaman gidilecek ?
Uzun zamandır birçok etkinliğe katılmadım doğrusu ama bunda gelebilirim!
Dostça kalın....
Selam,Sevgi ve Dua ile....
-
Ben de bayramda siirtteyim. Ama vizeler dolayısıyla bayramın 4. günü adilcevaza gelmeyi düşünüyorum.Bu etkinliktede inş olurum.Olmasa da yerime gezersiniz.