Şuan sitede online olan bütün üyelerin gönlüne göre ver sen yarabbim...
Hak yolunda olan bütün mümin kardeşlerimin yardımcı ol sen ya resulallah..
Printable View
Şuan sitede online olan bütün üyelerin gönlüne göre ver sen yarabbim...
Hak yolunda olan bütün mümin kardeşlerimin yardımcı ol sen ya resulallah..
!.SaWuRaNLıM.!+, ''KÜBRA''+, *-*CeYdA*-*, bapir, BeNZeRSiZ, by_ex, cevdet, CITY OF ANGELS, c_anbaz56, damla584, deliyim17, EFSaNe_1907+, eLeM@N, eleraRalt, EsmeR, f1rat, funda_6333, fur_fener, HaYaT, hedef, kartal56, kedicik21, KeNaN, Kont, KURBAN, MaSiVa, mexitboy61, mustafaguner, nupelda 3456, polis56, rebel, RoHaN, Sagopa1984, veysel007, yamahaesir, YuSuF_iLCiN+, zirin, özbey+
Allah'ım burda olan arkadaşlar dahil bütün zorda kalanlara yardım et... koruyucumuz kurtarıcımız yardımcımız sen ol Allah'ım bütün hastalarımıza ve bugün medlife hastasinde ameliyat olan siirtli sanatçı cahhor (nevzat Turhan) ağabeyimize şifa, dertlilerimize deva, borçlularımıza edalar ver... rahmetin ve merhametini üzerimizden esirgeme beni ailemi ve bütün inanları koru kötülere fırsat verme hakkımızda herşetin hayılısını nasip eyle sen affedicisin afetmeyi seversin sen bizleri afeyle iki cihanda aziz eyle sen yüceler yücesisin herşeylere kadirsin herşeylere gücün yeter günahlarımızı bağışla yaptıklarımızdan dolayı bizi cezalandırma dularımızı kabul eyle amin....
aafatoglu, ''KÜBRA''+, @ZaN-56, imaginary, ÊğèñòèíàËèòòë, by_ex, CITY OF ANGELS, Assonneva7, !.SaWuRaNLıM.!+, polis56, RoHaN, MaxJenke, f1rat, bbturkay+, J3uRKeSiiRT, reşat-ist., Ezo Gelin, crazykalles, NyHaT, eLeM@N, kartal56, damla584, muhey_56, Efsane 66, papen, özbey+, KüÇüK_HaNıM, emsalsizenkidu, c4gd4s, RoSe.YaRD., TiTaNiCk, M.FURKAN, aslanbey, granit88, B!R TeK SeN
Senin Cemil ve Bedi Cemaline bütün alem gibi bizlerde vurgun tutkun ve meftunuz. Sana ilanı aşk ediyoruz. Bizi Bedi Cemaline kavuştur ve ilanı aşkımızı Vuslata çevir. Cennet’te Cemal’inin güzelliğinin tecellileri hürmetine Cemaline Meftunlar yüzü suyu hürmetine bizleri Cemalinle müşerref eyle. Şu anda burada bulunan kardeşlerimizi de bu duanın kabulüne şayan eyleonlarada bu duadan hissedar eyle Amin.
AMİN ALLAH Razı oLsun DeRBeDeR.
Amin Allah razı Olsun abi...:)
Allahım.. hakkımızda hayırlı olana gönlümüzü razı kıl....
Rabbimiz... Senden gelecek her nimete muhtacız...
Mevlam... ben seni terkettim... SEN beni terketmedin
SEN sevdamızsın... TERK ETMEDİ SEVDAM BENİ...
Sana binlerce hamd olsun....
Gönüllerimiz NURUNLA dolsun... AMİN..
Dua isteyen bütün kardeşlerime RAbbimiz yardım etsin inşaallah bu mübarek günde bütün duaların kabul olması ümidiyle...
Sitemiz üyelerinden by ex ameliyat geçirmiş ve şuan istiraht'e çekilmiştir.
Allah'tan acil şifalar diler bir an önce eski sağlığına kavuşmasını temenni ederim.
aallah acil şifalar versn kardeş....
[Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]