allah hepinizden razı olsun ALLAH (c.c) böle olmasını istiyoduki böle oldu . bu dunyada ömrü bu kadarmıs allah kımsenın basına getırmesın cunku dayanılacak bır acı değil şimdi sadece dua edıp kızı we eşini bakmak rahmetli onlara aratmamak..
Printable View
allah hepinizden razı olsun ALLAH (c.c) böle olmasını istiyoduki böle oldu . bu dunyada ömrü bu kadarmıs allah kımsenın basına getırmesın cunku dayanılacak bır acı değil şimdi sadece dua edıp kızı we eşini bakmak rahmetli onlara aratmamak..
başı saolsun.Allah şahit üzüldüm.hayat dolu birine benziyor..
Başımız Saolsun Demek Daha Yerinde Olur Diye Düşünüyorum Çünkü Siirtliler-Board Yeri Geldiğinde Büyük Bir Aile ! Allah Gani Gani Rahmet Eylesin Abimize ! Mekanı Cennet Olsun ! Esmer Abide Bayağı Soğuk Kanlı Ben Olsam Dayanamazdım Tekrar Başımız Sağolsun !
Hepimiz Faniyiz !
Allah Rahmet Eylesin Mekanı Cennet olsun. Yakınlarınada Allah Sabır versin...
esmer arkadaşım senden özür diliyorum yeni gördüm, başın sağolsun ALLAH ramet eylesin, mekanı cennet olsun. geride kalanlara ALLAHTAN sabır ve sağlık diliyorum
allah rahmet eylesin kardeş.
ALLAH (c.c) mekanını cennet eylesin gercekten cok uzuldum ailesi ve yakınlarına sabr-ı cemil diliyorum ölüm allahın emridir hüküm onundur biz allahın kullarıyız ve ona döneceğiz
Ölüm olayı, ruhun bedeni terk etmesi ve insanın bu dünyadan ahirete göç etmesi demektir. Diğer bir ifadeyle insanın dünyasını değiştirmesidir. Ölen bedendir, ruh ölümsüzdür.
başın sağolsun.
başın sağolsun abi. kusura bakmayın. ben de yeni gördüm bu konuyu...
tekrar başınız sağolsun. merhumun ruhuna elfatiha ..