bekleriz cane
Printable View
bekleriz cane
sendede cevher var rose yansıt bize;)
dewamını bekliyoruz
özbey:ahh ahh by-ex ben bu parkta az kızlara laf atmadım..
by-ex:ayy evet yaww hele şu kıza bak ne çıtır diymi..
küçük_hanım:hangi kızmış o burda benm g,b,s, dururken o sünepeyemi fıstık diyorsnuz.. ayyy düştüm..(küçük hanım tam by-ex ve özbeye saldırcakken ayağı taşa taklır ve malesef düşer):D)))
özbey:ahh küçük hanım ahhh sana dikkatli olman gerektiğini söylemiştim romatizmalardan daha yürüyemiyorsuun bide saldırı moduna mı geçiyorsun dikkat et biraz:)))))))
by-ex:özbey biz gidelim burdan yaa ben küçük haınmdan tırstım nasıl kaçıcaz o bizden daha hızlı yürüuoy onun bastonu daha sağlam..
özbey:evet bende sordumda yeni almış özel yaptırmış bastonu çokta acıtıyor yaww nasıl kaçsak burdan...:confused:
küçük_hanım:ne öyle aranızda konuşuyorsunuz söyledikleriniz hepsini duydum..
kulak cihazımı yeni aldım herşeyi en ufak çıtırtıya kadar duyuyorum..
by-ex:offf abiya bu kızda yaşlı maşlı ama zengin şuna bak kulak cihazı yeni bastonu özel yaptırma kesin bunun gözleride lens tir..
tabii özel lenslerden baksana cin gibi bakıyor abii...
özbey:sorma abi ya tepeden tırnağa özel bu kız..
evlenmedi kaldı başımıza bende çok tırsıyorum ani bir reflekste bulunabilir:D:D:D))))))
(ROSE.YARD. PARKTA DOLAŞMAYA ÇIKARKEN ARKADAŞLARINA RASTLAR VE)
rose.yard:ooo arkadaşlar nasılsınız muhabbetiniz bol olsun...
küçük hanım:)büyük bir sevinçle)ahh rosem canım arkadaşım hoşgeldin kurtar beni bu iki bunağın yanından der..:)
tabii asıl yardıma ihtiyacı olan özbey ve by-ex tir ama neyse.. küçük hanımın hanımlığı diyelim:D))))
neyseki en sonunda dört arkadaş birbirleirne tutunarak evlerinin yolunu tutar..
ve bu arada (by-ex ve özbey rose.yard.'a bol bol dua etmektedirler):D)))))
[Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
işte özbeyin melül melül bakışı ve özbey'e gülen by-ex ve ette_056:D
Nie gülüyorlar bu adamlar bana
Güzeldi rosecim Zevkle okudum ve baya güldüm devamını dileriz
beğendiğine sevindim..Alıntı:
özbey Nickli Üyeden Alıntı [Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
ve herhalde senin melül melül bakmana gülüyorlar...:D:p:D
Kesın öledir
(rose.yard evine davet ettiği arkadaşlarını bekelerken kapı çalar)
rose.yard:ooo hoşgeldin dert ortağım yasminim...
küçük hanım:neye ortakmışım ben.. ben hiçbirşeye ortak değilim ve evet elim boş gelicem tabii zaten apağar bastonu taşıyamıyorum..
bide eli boş gelmiş diyor pehhh:D)))
rose.yard:tamam yasminim geç sen içeri:) otur bak mafya nazan da geldi:) hoşgeldin nazanım...
nazan_56:hoşbulduk ayyy ne kadar da ağırmış bu silah yaww taşıyamıyorum artık.. efsane tutsana şu silahı..
mafyalığı sana devrediyorum gücüm kalmadı artık..
efsane_1907:(efsanenin gözleri biraz bozuktur) aa mafya kızı bu siyah demir şey ne niye bana verdin..
nazan_56:ayy efsane ver şu silahımı mafyalık ne zor şeymiş yaww kimse beceremiyor..
rose abla yoruldum ben yaa hadi oturalım:)
rose yard:tamam nazanım sen geçotur bizim city de geldi onu da karşılıyım geliyorum..
Efsane_1907:neyi kaşıklıyormuş bu nazan, ablam bunadı galiba:D))))
küçük hanım:kim bunalıma girmiş yahuuu.. mafya kızı senidemi bunalttılar..
rose.yard:hoşgeldin city of angels off ben senin adını söyleyene kadar 5 katlı apartman çıkmış gibi oluyorum yokmu bu ismin kısası..
city of angels:hehehe var ya abdül abdül abdül neydi ya off (bu arada city of angels malesef bozuk plak gibi aynı şeyi sölemeye devam eder ki rose.yard tamamlar..):D))))
rose.yard:abdülzekavir mi dicektin:) hala aynısın hiç değişmicen diymi?:D
hade geç içeri arkadaşları bekletmeytelim...:)))
city of angels:kimi beklemeye almışlaarrr ne olmuş ki?
rose.yard:yok birşey içeri geç otur(diye bağırır rose) ve anca anlayabilir city of angels...:D)))))
(Odaya geçerler ve o da ne nazan küçük hanımla efsaneyi rehin almış..):D))
nazan_56:ya bu silahı elimden alın ya da hepinizi vururum..
(meğer silah çok ağar geldiğinden nazan_56'ya artık gına gelmiştir ve silahını taşıması için adam arıyor):D)))
rose.yard:tamam nazan ben alırım ama dur biri daha bana yardım etsin tek başıma taşıyamam bu meret çok ağarlaşmış yaww:61:..
yasminim hade gel bana yardım et.. tutalım şu silahı..
gözleri iyi görmeyen efsaneye vermek istemem çünkü silahı yanlışlıkla patlatabilir neyseki city of angels.. bekarlığın verdiği dirençlik sayesinde olsa gerek hala gücünü kaybetmemiştir..:D)))
city of angels:Ayy verin şu silahı birimizi yaralicanız şimdi beceriksizler sizi..:D
(tabii bu arada azarlamayıda ihmal etmez)..
neyse,,,,,,
nazan_56:efsane hadi silahı bırakmışken topallıya topallıya gidelim burdan parkta rahat rahat gezeriz..:)
efsane_1907:dur bi bakıyım bizimkiler ne alemde..
rose abla mutfakta o çayları hazırlaya dursun küçük hanım kulak cihazını çıkarmış oda kontrol ede dursun sesimizi duymaz aa bak city of angels da pc başına geçmiş ne adam yaa hala pcden ayrılamıyor zaten o yüzden bekar kaldı ya neyse..
etraf çok sakin hadi biz çıkalım nazan..
(der ve evden çıkarlar tabii kimsenin ruhu bile duymaz)
(birden bir çığlık)
küçük_hanım:ayyyyy rosem efsaneyle nazan yok nerdeler kaçtılar kesin kaçtılar..
tamda kulak cihazıma bakarken çıkmışlar..
rose.yard:aman boşver yaaa zaten ancak üç bardak çay hazırlkayabildim belim koptu ayakta dura dura..
küçük hanım:yaa cityyine pc başında baksana..
rose.yard:ayy Allah aşkına onu da bırak gel biz dertleşelim zaten ona kalırsa tüm netteki kızları kuma olarak alıcak dalgasına vuruyor ama hani daha bir kız alamadı ki kumada alsın..
city of angels:hoppp rose seni ve küçük hanımı zamanında kuma yapmadım diye dedikodu yapmayın...
küçük_hanım:ne kumanyasından bahsediyor bu rosem hem sen hem city evde erzak mı kalmadı..:D
rose.yard:yok bişey yasminim sen bakma bize hade biz dertleşelim city de kafazını pc ye gömsün:D:D:D....
haha beni ne cityler ne angelsler istedide ben varmadım.:D:D:D
rosem süpersin devam devamm:D:D
sormaya benide çok isteyenler olduda bakma işte...Alıntı:
KüÇüK_HaNıM Nickli Üyeden Alıntı [Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
bitanem sende çok süpersin...
sende boş durma ama tembellik yakışmıyor sana..
sendende bekliyoruz:)))))
canısı biraz durgunum ben daha sonra belki:D