kaşlar, gözler ve saç diplerinde de çalışman gerekiyor. mesela göz ve kaş şöyle olsa daha güzel olurdu.
[Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
Printable View
kaşlar, gözler ve saç diplerinde de çalışman gerekiyor. mesela göz ve kaş şöyle olsa daha güzel olurdu.
[Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
ellerine saglık abi gereckten cook guzel olmus ellerine emgine saglık...
Yarıçmacı arkadaşlara başarılar dilerim
gerekli düzenlemeleri yaptım
resmin düzeltilmiş hali kaşlar düzeltildi
sakın yanlış anlama emeğine saygı duyuyorum ama şunu da belirtmek istiyorum kaş yapayım derken göz çıkarmışsın. eklediğin kaş gerçek resimdeki ifadeyi tamamen değiştirmiş. bu tarz çalışmalarda önemli olan şey zaten ifadenin bozulmadan resmin restore edilmesidir. yani demek istediğim ifadeyi çok bozmuşsun.
ne denirki şimdi emincim(kont) bi tanede sen yap resmin sahibi yabancı değil maksat bir kaç tane yapılmış olsun... bişeyler deniyecektim bu kadar iddalı çalışmaları görünce vazgeçtim açıkçası bunların yakınından bile geçmez benim yapacağım ama şu gifler süper olmuş bi ara bişeyler deniyecektik birlikte hani senin şu dersler bir türlü fırsat vermedi ;)
bordo çalışmaların çok güzel ama ustaların eleştirilerine açık olursan daha başarılı işler çıkarırsın tavsiyelere kulak ver bence
sana artı katacaktır
studio kardeşim senin çalışman çok güzeldi ancak senin yaptığıın fotoyu yapmak alıntı anlamına gelmiyor ha senin yaptığının üzerinde çalışmamışım sadece aynı resmi yapmışım yanlış anlaşılmasın
buna alıntı diyorsan
sende deliyim17 kardeşimizden alıntı yapmışsın çünkü sen onun yaptığı resimlerin ikisini yapmışsın
studio bunun kopyasıyla alakası bile olmadığını sana her şekilde ispatlarım
1:gömlek tamamen değişik
2:ceket komple değişik
3: yüzün rengi zaten ancak benim verebileceğim bir rektedir
4:zaten pixel farklılıkları bile aynı değil buna eminim
5:zaten benim photoshopta ustalığım kaşlarını tamamen değiştirilmesinden bellidir
emeğe herzaman saygı duyarım yaptığım çalışmayada saygı duyulmasını isterim
kusura bakma kardeş
ewt bu kaşlar yüze bambaşka bir bakış vermiş ancak kont arkadaşımızın verdiği gibi
renk veremem çünkü bu sefer yüüzün ile gözün arasında baya bir fark kalır neyse yinede
elimden geleni yaptımm
buyrun bakın
tüm arkadaşlar bir birinden güzel işler yapmış ben hepsini teprik ediyorum