özlam kimden yanasın ?...:)
Printable View
özlam kimden yanasın ?...:)
ya arkadaslar bu mac ne ilk tir. nede son maç tır. allah kısmet ederse her zaman bir birimizle daha cok oynarız. Ama sonuçta [Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ] çatısı altında tanıştık ve kaynaştık ..we buna vesile olan [Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ] cok cok tşkler sunarım sizin gibi arkadaşlar edindiğim için
iyi bir maç olsun culi ettelere sawuriler kaptanı olarak başarılar dilerim
İşte takımımızın centilmen kaptanı konuştu :)
Ağzına sağlık Esmerim...
Rica ederim adminim ama onlarada bir süprizim war yarın kadroyu acıklıyom ama crazy_ette nin oynamasını we ette_056 oynamasını cok ıstıyom cunku lıderlık özelleklerine sahiptirler
inşallah oynarlar....
ve biz kazanacaz...
valla benim bile ağzım açık kaldı esmer çok güzel bir konuya değinmişsin tebrik ederim seni bende sizinle tanışmamda vesile siirtliler-board da teşekkürlerimi sunuyorum
Alıntı:
EsmeR Nickli Üyeden Alıntı [Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
bazı kuzenlerim bana cephe açmışlarda zaten maçı ayarladıqım için qeri dönemiyorum ama benim için ilk ve son olacak bu maçtan sonra isteyen kendi takımını kurup yeni bir ette takımıyla şawuri'lerle oynayabilir.
doqru söze ne diyebilirim ! teşekkürler EsMeR
Yorumuma yorum yapılmamasa sevinirim...
herşey güzel bir ortam ve kardeşlik için tatlı forumlar herkese
seyirci izni varmı :) yoksamı seyirciye kapalı?
sevirciye açık tabi !Alıntı:
TiTaNiCk Nickli Üyeden Alıntı [Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
+
gelip bir cayımızıda içersin !
iyi seyirler şimdiden !
we
ben hakemin rohan abi olmasını istiyorum bunu eklemeden duramacam !!!
Şimdiden çay için teşekkür ederim :)Alıntı:
EtTe_056 Nickli Üyeden Alıntı [Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
:) Ama ben de bir Şawurili olarak 10 dakika oynamayı istiyordum :D
Yoksa oynayıp, sizi yenmemizden mi korkuyorsunuz :D Hadi itiraf et, çok iyi top oynuyorum :P