-
ALLAH'IM
Bizi, helal lokma yiyenlerden,
helal rızık peşinde koşanlardan eyle YA RAZZAK
Ayaklarını harama götürmeyenlerden,
nefsinle haramdan uzak duranlardan eyle YA MANİU
Boğazından haram lokma geçirmeyenlerden,
elini haramdan sakınanlardan eyle YA RAŞİD
Azalarını haramdan uzak tutup, bedenlerimizi bir nur eyle YA NUR
Ayaklarımızı ve kalplerimizi sıratılmüstakim üzerine sabit ve muhafaza
eyle YA RABBİM
AMİN
-
[Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
-
[Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
-
paylaşım için teşekkürler.Allah bütün dualarımızı kabul etsin...
-
Ya rabbi sen sevdin muhammedi alemlere sevdirdin sevdinde iki cihanda aziz eyledin sen sevdirmezsen sevemeyiz sevdir bize sevdiklerini yerdir bize yerdiklerini
Hasta kullarına şifalar
dertli kullarına devalar
borçlu kulllarına da edalar naip eyleee
ve bizi biran olsun kendimize ve nefsimize bırakma alemlere rahmet gönderdiğin peygamberimiz hürmetine sevdiğin dostların hürmetine bizide affeyle ve son nefesimde imanla emaneti verenlerden eyle geçmişlerimize de rahmet eyleeee bizi onların arkasından hayırlar yapma fırsatı nasip eyle
ahir zamanda ummeti muhammedi de affeyle ve koru sen muhakkak işiten ve bilensin
Amin
-
Allah’ım; hastalığı artan, şifası güçleşen, çaresiz kalan, musibeti fazlalaşan ve Senden başka sığınak ve ümüdi olmayan kullarına merhamet et. Amin…
-
Şuan Kadın Doğum Hastanesinde yatmakta olan bütün hastalara Allah'tan acil şifalar diliyorum.
-
Kusurları güren değil,kusurları
örtenlerden;
Teselli arayanlardan değil,teselli
verenlerden;
Anlayış bekleyenlerden değil,anlayış
gösterenlerden;
Yalnız sevilmeyi isteyenlerden değil,
sevenlerden
olmamıza yardım et…
RABBiMİZ!!
AMİN
-
Halimi düzelt, işlerimi güzelleştir, beni bela ve fakirliğin acılarından koru, düşmanların şerrinden, şeytanın aldatmasından, nefsin arzularından, saptıranların saptırmasından bizi koru ey Rabbim!
-
Ya Rabbi!
Eğer imanıma bir şüphe girmiş ben de ondan tövbe etmemişsem ihlasla derim ki : Allah'tan başka yaratıcı yok, Hz. Muhammed (sallallahu aleyhi ve sellem) Allah'ın Resulüdür.
Ya Rabbi!
Eğer bilmeden Müslümanlığıma küfür karıştırmışsam, derim ki: Allah birdir, Hz. Muhammed (sallallahu aleyhi ve sellem) Allah'ın Resulüdür.
Ya Rabbi!
Eğer Allah'ı birlememe şirk girmişse, ben de bunun farkında değilsem ihlasla derim ki: Allah'tan başka ilah yoktur, Hz. Muhammed (sallallahu aleyhi ve sellem) Allah'ın Resulüdür.
Ya Rabbi!
Eğer bilmeden seni tanımamda yanlışım varsa derim ki: Allah'tan başka ilah yoktur, Hz. Muhammed (sallallahu aleyhi ve sellem) Allah'ın Resulüdür.
Ya Rabbi!
Eğer bilmeden amelime riya ve kendimi beğenme duyguları karışmışsa derim ki: Allah'tan başka ilah yoktur, Hz. Muhammed (sallallahu aleyhi ve sellem) Allah'ın Resulüdür.
Ya Rabbi!
Eğer farkında olmadan kalbime küçük ve büyük günahların fitnesi girmişse derim ki: Allah bir, Hz. Muhammed (sallallahu aleyhi ve sellem) Allah'ın Resulüdür.
Ya Rabbi!
İmanımı gönülden tazeleyerek, ihlasla derim ki: Allah'tan başka ilah yoktur, Hz. Muhammed (sallallahu aleyhi ve sellem) Allah'ın Resulüdür.
Ey diri olan!
Ey ebedi var olan!
Ey izzet ve ikram sahibi olan!
Ey gücün, şerefin ve büyüklüğün sahibi olan Allah'ım!
Halimi düzelt, işlerimi güzelleştir, beni bela ve fakirliğin acılarından koru, düşmanların şerrinden, şeytanın aldatmasından, nefsin arzularından, saptıranların saptırmasından beni koru ey Rabbim!
Ya Rabbi!
Beni çok ibadet eden salihlerden ve şükreden zenginlerden eyle… dini ve dünyevi bütün işlerimi düzene koy. Hayırlı nimetlerimi sonuna erdir.
Ya Rabbi!
Ömrümün son zamanlarında, ölüm anında kalbimi ve dilimi imanla doldur. Bana son anda; şehadet ederim ki, Allah birdir ve yine şehadet ederim ki, Hz. Muhammed (sallallahu aleyhi ve sellem) O'nun elçisidir demeyi nasip et.