ÖZBEY'DEN ALLAH RAZI OLSUN...
[Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
[Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
Printable View
ÖZBEY'DEN ALLAH RAZI OLSUN...
KONUŞMACI YAZAR İZZETTİN İÇİN DE ORADAYDI!
of of of fidan dikilen alan ne kadar da güzelmiş:)
bayıldım yaw:))
fotolar süpppeerr..
herkes ne çok eylenmiş hani çamurda olucaktı her taraf kupkuru ben çamurlu fotolar bekliyordum böyle efsane kardeşimin yüzünde çamur izleri eşref abimin çocukları çamura batmış bir şekilde tabii eşref abim onlarla ilgileniyor olucaktı hani rohan abiye çamur savaşı nerdeee:D...
ama baya güzel çıkmış fotolar çok aranızda olmak isterdim:)
abi ben hiç unutulurmuyum benim fidanın fotosu yolda gelicek inşAllah ömer abinin sözü var derbeder o yüzden yapmamıştır:)Alıntı:
eLeM@N Nickli Üyeden Alıntı [Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
Eyy Rabbim fotolara bak bak doyum olmuyor süper bir alan hepinizin ellerine yüreklerinize sağlık:)
Rabbim dert ve kederlerden uzak tutsun sizleri:)(AMİN):)
Alıntı:
bbturkay Nickli Üyeden Alıntı [Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
Allah Orda bulunan Tüm Hemşerilerimizden razı olsun ...
bizi yalnız bırakmayan herkese teşekkürü bir borç bilirim.gerçektende güzel bir etkinlik oldu.sirgeb yaşadığı sürece fidan alanıda yaşayacak.biz bir işi öylesine değil ölümünü yaparız.yaptıklarımız yapacaklarımızın teminatıdır::)
fotoğrafları paylaşan abilerime ve kardeşlerimede ayrıca teşekkür ederimm.
şuan iş nedeni ile şehir dışındayım biri yerime sabah fidanımı sularsa müteşekkirim :))
Vesselam..
Abim ben yerine fidanını sulamaya giderim ama sulama parasınıda alırım:D
sen sula bi.parayla kandıra bilirsem ne mutlu bana :))))
Yok abim ayıpsın ne parası Sen yeterki iste baş göz üstüne gider sularım...
Bence bu hafta toplanıp fidanlarımızı sulamaya gidelim.
güzel bir fikir.yetişirsem gelecem.inşallah yetişiyorum.Alıntı:
özbey Nickli Üyeden Alıntı [Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
Ben fikrimi sundum eğer Diğer Abilerime Ve arkadaşlarımıza uyarsA bu pazar sulamaya gideriz