Amin Allah sendende razı olsun..
hayat abla okudumu bilmiyorum mesaj attım cevabı bekliyorum..
elimde sadece iki cüz kaldı..23.ve 24. cüzler..
onlarıda verebilseydim gönül rahatlığı ile perşembe günü hatimelrimiiz dualanacak inşAllah..
Printable View
Amin Allah sendende razı olsun..
hayat abla okudumu bilmiyorum mesaj attım cevabı bekliyorum..
elimde sadece iki cüz kaldı..23.ve 24. cüzler..
onlarıda verebilseydim gönül rahatlığı ile perşembe günü hatimelrimiiz dualanacak inşAllah..
Okudum canım Allah kabul etsin ...
Kalan cüzleride okurum duası biter eksiksiz Allah razı olsun senden...
23-24 okundu say sen...
{ bir süre yokuz ama bizim yerimizede amin deiniz makamında kabul eylesin )
Allah cümlemizden razı olsun ablacım(ecmain)..
Yüreğin nurla dolsun inşAllah..
ablacım 23.ve 24 değilmiş yanlış yazmışım :S dalgınlığıma gelmiş:S..
22.VE 23. cüzlermiş..
inşAllah okumadan görürsün..
inşAllah dualarımdasın ablacım selam ve dua ile:)
Selamün Aleyküm;
Merhaba Arkadaşlar öncelikle hayırlı cuma'lar Cuma'nız mübarek dualarınızı kabul olsun inşAllah.
Arkadaşlar bildiğiniz üzere '03.05.2009' tarihinde başlatmış olduğumuz ''Hatim konusu'nu'' dün(25.062009) sonlandırmamız gerekiyordu. Ama elimde olmayan sebeblerden dolayı sanal alemde dualayamadık gulnur arkadaşımız dualayacak inşAllah..
Ben dün evde reel hayatta hatimlerimizi dualattırdım.. birtek sanal alem kaldı inşAlalh onuda yapacağız.
=HATİM KONUSUNDA CÜZ ALALNLAR=
Hayrulnisa, Şeyma, Cadalozperi, Zeytinzekirdeği, Stardust, Byz_sena, Satranççı, Sessizce, Nefesimsinnn, KJibarlıkbudalası, Shepish, Beyazgece, Sarışeker, Zeynep_gkn, Mübtela, İmran01, Benzekininbebişiyim, Silaa, Mery_gym, Halley, Hace, NurDelikiz, Sonsuznur, Dakness34, Yasemin, Faili_meçhul, Süper_manyak, Siyah_mambha, Melekyüzlüşeytan(annesi), Eshap, Rose.yard, Rukiş..
Hızal, Crazy_angel, Hicaz..
Derbeder, K@tre, Nesta34, Hayat..
Alp_perss, Keskinkılıç_68..
Songül, Emine, Nafiye, Leyla, Yusuf, Suat, Ayfer, Şenay, Semra, Derya..
=HATİM KONU'SUNDA BİLMEDİKELRİMİZİ BİLMEMİZE VESİLE OLAN VE KONU'NUN GÜNCEL KALAMSINI SAĞLAYAN DESTEKELRİNİ ESRİGEMEYENLER=
Erpeykan, İncitanem, Avuçlardaeriyenkar, Haylaz, Rabiş42, Reptile89, Arslanyavrusu, Nur_88, Hedaye, Baran_4747, Pac_man, Duygu_Dewrim, Washe_melek, Vuralivur, Afs_ankara, Bonzo, Esma_sultan, Seyyah1986, Cosan92..
Küçükhanım, Serra,
Cadı, Ultimatom, Sahabeler, Teking06
=GÖSTERDİKLERİ DESTEK VE HOŞGÖRÜDEN DOLAYI SİTE KURUCULARINA ÇOK TEŞEKKÜR EDERİZ=
Zeki Kayahan Coşkun
Kutay
Hell Boy
Rohan
Leviz_501
KONU SAHİBİ:
Rukiş_07
KONU'NUN KATİBESİ:
RoSe.YaRD.
KATİBENİN PERİSİ:
Cadalozperi
OKUYAN + DESTEK OLANLAR + BİRLİK BERABERLİK KARDEŞLİK VE DUA = 8 HATİM
Rabbim herkesten razı olsun inşAllah.. Hakknızı helal edin..
Selam ve dua ile.
Konumuz dualanmıştır.