benim yerimede eğlenin...:2:
Printable View
benim yerimede eğlenin...:2:
gideriz tabii ne var bunda...:D:4:-Alıntı:
DeRBeDeR Nickli Üyeden Alıntı [Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
Birşey yok. bende gideriz dedim. : ) Keşke Turuncuyla gitseydik ama yollar iyi değil..
Senin ufaklıkta bizi götürür ya..
benim ufaklık götürür tabi sen keyfine bak sana bi kask ayarlarım merak etmeeeAlıntı:
DeRBeDeR Nickli Üyeden Alıntı [Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
valla sizlerle ne kadar gurur duysakk azdırr sizler baştıcısınız hele emin kardeşimiz yanii niki ile derbederr bii nevii şeker parçasıı ye ye doymazsınn saygılarr sunarımm aranızda olmaktan mutluk duyarım saygılarımı sunarım aranızda bende olmak isterimm :4::4::4::4:
can eren sen zaten ekip başı olarak gelmelisin. hı bu arada şeker olan sensin. ben Çay'ım.
Bide siteyi kullanamıyorum diyordun. Maşaallah neredeyse beni geçecen.
Tekrardan hayırlı olsun seni her zaman etkinlik,toplantılarda ve en önemlisi her daim aramızda görmek istiyoruz.
arkadaşlar 20 kişilik 2009 model mersedes araç o tarıhte sıırtte olmadıgından gelemıyor :)Alıntı:
RoHaN Nickli Üyeden Alıntı [Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
YERINE
sitemızın değerlı şöförü SONER abi geliyor hem bu 25 kışılık;)
[Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
O gezintide sizinle birlikte olmayı okdr cok ısterdım ki bu paylasımı hüzünle takip ediyorum :(
Alıntı:
dewran56 Nickli Üyeden Alıntı [Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
vaLLa Bende ... :(:(
Sen nerdesin ? ...