bayanlar aranıyor ilk defa burda gördüm yaw daha yeni sayılırım :60:
Printable View
bayanlar aranıyor ilk defa burda gördüm yaw daha yeni sayılırım :60:
her şey zamanla.
kendine gösterip ispatlayan her kese görev verilir yeter ki çalışmalarınızı siteden aksatmayın :1:
zaten 2 sitem var eleman abim ve diğer sitede maynagımın :106: :106: iyiki onlar var iyiki onları tanıdım :233:
bizde seni tanıdığımıza sevindik hanım agaAlıntı:
ORiJiNAL YAZARI : "HaNıM aGa"
zaten 2 sitem var eleman abim ve diğer sitede maynagımın :106: :106: iyiki onlar var iyiki onları tanıdım :233:
yeni sayıla bilirsin ama mod olmayı düşünürsen haberimiz olsun
seni yeterince tanıdık vakit ayıra bilirsen neden olmasın :q:
vala bende bu konuda kendime güveniyorum yapabilirm :223:
Alıntı:
ORiJiNAL YAZARI : donence_005
istediğin bölümler nelerdir?
örneğin iki bölümde yetki verdiğim zaman, o bölümlerin sorumlulukları sana ait olacak. Yanlış açılan konular, iki defa açılan konular, saçma sapan yazılar (cevaplar), tartışmalar ....
isteğin bölümler nelerdir?
Alıntı:
ORiJiNAL YAZARI : RoHaN
Alıntı:
ORiJiNAL YAZARI : donence_005
istediğin bölümler nelerdir?
örneğin iki bölümde yetki verdiğim zaman, o bölümlerin sorumlulukları sana ait olacak. Yanlış açılan konular, iki defa açılan konular, saçma sapan yazılar (cevaplar), tartışmalar ....
isteğin bölümler nelerdir?
hadi hayırlı olsun donence_005 adına sevindim..
düşünebilirim aslında sizde layık görürseniz tabi sık sk girerim demiyorum ama açtım pc yi zaten buralardayım :223: :223:
Alıntı:
düşünebilirim aslında sizde layık görürseniz tabi sık sk girerim demiyorum ama açtım pc yi zaten buralardayım :223: :223:
ilgileneceğiz bölüm isimlerini alabilir miyim. En az 2 en fazla 4-5
Alıntı:
ORiJiNAL YAZARI : RoHaN
Alıntı:
ilgileneceğiz bölüm isimlerini alabilir miyim. En az 2 en fazla 4-5
bebek resimleri
karikatürler
GEYİK - GIR GIR - ŞAMATA
resim alemi
derin duygular :218: :218: bunlar :218: ilglenebilirimde hemde büyük zevkle :259: :259: