[Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
bu daha guzel gibi :D
Printable View
[Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
bu daha guzel gibi :D
Adminimin beğendiği olsun lütfen...Onun dediği bir emirdir benim için..O ne diyosa benim okeyimdir.. :105: :2:
estağfurullah emir ne demek, benimkisi sadece öneri, sizin hoşunuza gitmesi önemli bence :5:Alıntı:
ORiJiNAL YAZARI : candy5
Adminimin beğendiği olsun lütfen...Onun dediği bir emirdir benim için..O ne diyosa benim okeyimdir.. :105: :2:
Abi Oks Yaparım Ben Yarın Oks Herkeze İyi Eglenceler Ben kacar Hadi Byes
Avatar İşi Gecikecek Biraz Pardon :6:
Ellerine sağlık serdar..Çok güzel olmuşlar..Ortadakini kullanabilir miyim??? :102:
candy5 kanki seninkiler cok hoş olmuşlar valla (şirin :D)
kıskandım gerci :P:D
serdar dostum bende aynı bu[Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ] boyuttan aynı rekten
böle bir tane istiyom ama "ŞaWuRaN" yaparsan sevinirim şimdiden teşekürler :107:
Ee olsun o kadar kanki..Ne de olsa serdar yapmış.. :45: :51:
BEN DE İSTESEM NASIL OLUR?? :35:
güseller emeğinize sağlıkk... :D