yalann :D:DAlıntı:
emsalsizenkidu Nickli Üyeden Alıntı [Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
Printable View
yalann :D:DAlıntı:
emsalsizenkidu Nickli Üyeden Alıntı [Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
Neyse artık gerçeği ben biliyorum ya bana yiter bu :DAlıntı:
(_EsOo_) Nickli Üyeden Alıntı [Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
ayıp senin yptıgın kndrma bizi yada bi kndrp bi inandrmaya calısma uleynn :D:DAlıntı:
Yaaa bende bilmiyom ki ne olduğunu.. Düşün öyle ki Karmasık bi durum ..Nişanlı olmakla olmamak arasında bişi :DAlıntı:
(_EsOo_) Nickli Üyeden Alıntı [Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
to be or not to be olmak yada olmamak işte bütün mesele bu :D:D:DAlıntı:
he işte ondan yaaa :DAlıntı:
allah mesut bahtiyar etsin kardeşşş....:):)
allah mesut etsin amin.....
Ya Nekadar Kötüsünüz!...:(:@ İlk sayfadan Okumaya Başladım NEden Kimse Bana Haber Vermedi Diye Sonra Şakaymış Diyorsunuz Ben Oynamıyorum!...:()::():
aahahah ule nişanmım olsa gelecekler arasında ilk 10da sen varsın :DAlıntı:
TeHLo Nickli Üyeden Alıntı [Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]