[GLOW=red]TEŞEKKÜRLER DİLEK HANIM YAŞINIZ KADAR YÜREĞİNİZİNDE BÜYÜKLÜĞÜNÜ ORTAYA KOYMUŞSUNUZ BİR ABLADAN DA BU BEKLENİRDİ SİTEYE VE GENÇ ARKADAŞLARA DESTEĞİNİZDEN ÖTÜRÜ TEBRİKLER[/GLOW]
Printable View
[GLOW=red]TEŞEKKÜRLER DİLEK HANIM YAŞINIZ KADAR YÜREĞİNİZİNDE BÜYÜKLÜĞÜNÜ ORTAYA KOYMUŞSUNUZ BİR ABLADAN DA BU BEKLENİRDİ SİTEYE VE GENÇ ARKADAŞLARA DESTEĞİNİZDEN ÖTÜRÜ TEBRİKLER[/GLOW]
Merhaba diğer mesajları okudum.Bence de birinciliğin konusunda haksız değiier.Yarışma daha sonuçlanmadı galiba.Benim birincim sensin.
[GLOW=darkblue]Süpersin sana basarilardilerim baska diyecegim yok ..........[/GLOW]
Herkese teşekkür ederim maksat yarışma falan değildi.Sadece böyle bir yarışma yapıldıysa bir renk gelsin istemiştim.Belki diğer bayan üyelerimizde gelir diye ümit etmiştim ama yanılmışım....Hatta katılmalarından vazgeçtim başarılar dilemek için bile uğramamaları beni açıkçası üzdü...Tek kişilik bir oylama olmayacağına göre sevgili adminimden bu açmış olduğum topiği silmesini rica edeceğim..Herkese başarılar...
Olur mu öyle şey...Lütfen topic silinmesin.....Siz büyük bir cesaret gösterip,aynı zamanda bize öncü olmak adına böyle bişi yapmışsınız ve bu silinecek öyle mi...Bence bu topic kalmalı ve tek kişi olarak bile kalsanız hakkınız olarak kazanmalısınız...Gerçi sitedeki bütün kızlar katılsa da siz bireinci olursunuz ya :10:
3 KİŞİ KATILSA 4. OLURSUN :) O KADAR ÇİRKİNSİN YANİ :30:
HAHA ŞAKA TABİ GÜZELLİĞE LAFIM YOK, O ZATEN ORTADA AMA BEN MEDENİ CESARETİNİ KUTLAMAK İSTİYORUM..
Bu arada bişey farkettim sen de gülünce dünyayı göremiyorsun benim gibi
erken kırışacak gözlerin :(
BaŞaRıLaR ..! BOL ŞANS .. SERAP
:4: :9: :5:Alıntı:
ORiJiNAL YAZARI : Kuşdali_1987
ablacım basarılarr
herşey SÖZ de kalmamalıAlıntı:
ORiJiNAL YAZARI : dilek1907
Ben teşekkür ederim sizin gibi iyi kalpli ve çalışkan genç hemşehrilerim olduğu için ve bu sitenin bir parçası olduğum için ben de çok mutluyum.
dimi ama
bu topic ne zaman kapanacak yaw.yarışmadan bu yana yaşlandık neredeyse.yeni resimler gerekebilir :31: :31: