Kaptan ben olaraktan Kendimize güvenyoruz...! :D demi arkadaşlar hehehe :D Bizler herzaman ii oynamasaktaa maçtan tadımıızı alırız ki bu bizim ilk amacımız:D :72: KAtılanlar evt katılmayanlar hayır desinlerrr :D
Printable View
Kaptan ben olaraktan Kendimize güvenyoruz...! :D demi arkadaşlar hehehe :D Bizler herzaman ii oynamasaktaa maçtan tadımıızı alırız ki bu bizim ilk amacımız:D :72: KAtılanlar evt katılmayanlar hayır desinlerrr :D
zirconum hazırız seninleyiz ben sebo beni üye yap ondan sonra takıma al hehehehhehehe :234: :53:
işte ya EFSaNe_1907 bızde n oynasın ramii bıze bır kalecı getırse tam olcaz bızde
Rohan dostum bana haber vermeden etkinlik yapmış ve beni sorumlu kılmışsın.öncelikle bu topice mesaj atan herkese teşekkür.
Siirtliler-boardın 1.yıl etkinlikleri doğrultusunda yapılacak halı saha maçının sorumlusu benmişim.Ve bunu memnuniyetle yaparım.
Öncelikle belirteyim katılacak kişi sayısına göre takım sayısı belirlenecek ve gerekirse turnuva formatına geçilebilecek.
Benim amacım bu etkinliğin bir tek maç olarak deil.Turnuva şeklinde yapılması.Düşündüğüm takım sayısı da 8 ya da 4 bunu zaman gösterecek.
1. yıl etkinlikleri çerçevesinde maça çıkacak kişilerin Siirtliler-board üyesi olduğu belli olsun diye uygun bir fiyata yazılı T-shirtler hazırlanacak talebe göre.
Maçın tarihi daha erkene çekilebilir.
Bunu zaman gösterecek.
Maçta yer almak isteyen arkadaşlar bana PM atıp kendilerini ve oynadıkları mevkiyi belirtirlerse çok sevinirim.
İlçelerimizden üye olan kişilerinde bu etkinliğimize katılmasını bekliyorum.
abe ben takımı mı sayıyorumm
RaMiii nin takımı:
1.RAMiii
2.cambaz
3.ceymis
4.gitarist
5.sonnefes
6.serciiii
ok o zaman şöyle yapalım burda takımlar kurulsun.
1. takım rami'nin takımı
1.RAMiii
2.cambaz
3.ceymis
4.gitarist
5.sonnefes
6.serciiii
Bu takıma bir lakap verilmeli.
hani ben kimden oynuyom :(Alıntı:
ORiJiNAL YAZARI : ZırcoN
Bizim Takım...
1.ZırcoN