[Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
Abii Valla Tamda Sana Hazırlıyodum :) Benden Önce Davrandın Mesajı Yazmışınn heheh :D nese Abii Özr... :D
Buda Eleman Abim İçiN! :D
Printable View
[Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
Abii Valla Tamda Sana Hazırlıyodum :) Benden Önce Davrandın Mesajı Yazmışınn heheh :D nese Abii Özr... :D
Buda Eleman Abim İçiN! :D
oyy harikasın zircon :)) sölesydin şiir yazardım Lo :)
Farketmiyoo Ha Sen Ha Ben hehe :D :249: :245:
çok güzel olmuş zircon ellerine sağlık
:4: :105:
Saol AbimM! :D Teşekkür ederiM! :D
wooovvvv süper bu zircon çok teşekkürler kardeşim.Alıntı:
ORiJiNAL YAZARI : ZırcoN
ErOL AbimiZe... :D
Rica ederim EroLun Dediğİm Gibi Hangimize Ne Yakşıyosa Onu Yapıyorum Hepsi Bu! :D
erol abi bence hiç güsel olmamış (!) artı abi anlamadın yaw dikkat ettiysen resimdeki bi bayan sen erkeksin sana hakaret etmiş (!) :271: :11: :211:Alıntı:
ORiJiNAL YAZARI : CITY OF ANGELS
wooovvvv süper bu zircon çok teşekkürler kardeşim.Alıntı:
ORiJiNAL YAZARI : ZırcoN
ErOL AbimiZe... :D
çok naziksin berkant :D
ve benim nickime uygun + bu tür resimleri seevdiğim için zircon kardeşim öle bi resim yaptı sağolsun sana yapmadı die kıskanma :D :P
Heheh Haklıskn Abii Kıskandı :P:D :262:
Nese Onada Yapcamm Boş Zamanlarmda Değer Verdiğim Arkadaşlarıma Vee İstek Üzerine Sunmaya Devam EdeceğiM! :D