:12: Olurrrr :1:
Printable View
:12: Olurrrr :1:
[Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
baq kardeş oturanlardaaa sol taraftan 2. sirada kı benım:) :259:
Himm :8: Hangi Mevkide Oynuodun Acaba ??
ORTASAHAA :)
hade ben kactım gelısmelerden ve fotolardan haberdar olursun merak etme kardes sıteye atacaz:) :62:
Tesekkurler Kendine ii Bak Gorusmek Uzre :268:
kımse yazmıyor yaa arkadalsr bızım lıstede gelmek ıstemeyenler farsa sölesın lerr?
oynamak ısteyemenler varmı :206:Alıntı:
ORiJiNAL YAZARI : ZırcoN
1.zırcon
2.ramiii
3.harby chocuq
4.metelika
5.cambaz
6.Peya
7.Vedoo
8.ette
9.Sonnefes
10.Masiwa
11.Efsane
12.Bizim DJ KENAN :)
Arkadaşlar... Bu PAZAR Günü Saat 21:00 İle 22:00 Arasında Maçımız Var Bütün Herkes Davetlidir. Maç Sonrasi Güzel Bir Çay İçeriz Ne Dersiniz... ? :D
tabii ki yok bende varımmmmmmm :72: :1:
oke wedo sende garantıydın zaten:) :212:
Alıntı:
ORiJiNAL YAZARI : batu(R)
oynamak ısteyemenler varmı :206:Alıntı:
ORiJiNAL YAZARI : ZırcoN
1.zırcon
2.ramiii
3.harby chocuq
4.metelika
5.cambaz
6.Peya
7.Vedoo
8.ette
9.Sonnefes
10.Masiwa
11.Efsane
Arkadaşlar... Bu PAZAR Günü Saat 21:00 İle 22:00 Arasında Maçımız Var Bütün Herkes Davetlidir. Maç Sonrasi Güzel Bir Çay İçeriz Ne Dersiniz... ? :D
beni yazdıgınız için teşekkürler ama pazar günü işlerim var kusura bakmayın.ZircoN ksr bakma :(( :101:
tamam ordayız pazaras ok iyi olur kadroları ayırmıyormusunuz :d
1.ZırcoN
2.batu(R)
3.harby chocuq
4.Eleman
5.cambaz
6.Peya
7.Vedoo
8.Wot 56
9.By_ellialtı ( DJ Kerem
10.Masiwa
11.Efsane --- Efsanede Belirsiz... :S
Arkadaşlar Şu Anki Kadroo Buu :D
Efsane Eğer Yarına KAdar Haber Vermese Malesef Oda Kadro Dışı :)
Arkadaşalr Maç Bitimi ÇAY MOLASI Var :) İsteyen Gelebilir :)
Pazar günü Saat 21:00 İle 22:00 Arasında Oynanacaktır.
Yer -- Siirt Lisesi Pansiyonu Karşısı AÇIK KIZILAY Halı Saha Tesisleri
İsmi Geçen Arkadaşların Orda Bulunmadıkları Takdirde Birdahaki toplantımızda Çay Masraflarını Karşılayacak Vede Bizlere Datlı Ismarlayacaktır :D
Burdan Duyurulur... :267:
Oda Yeter Abii :D Yeterr kii Gell :D :11:
dediğim gibi gelip oynamayı isterim gelecem de dedim
son anda bi aksilik çıkarsa kusuruma bakmazsanız sevinirim
olmazsa cezama razı gelirim çaylar ve tatlı oldumu :51:
Alıntı:
ORiJiNAL YAZARI : eLeM@N
dediğim gibi gelip oynamayı isterim gelecem de dedim
son anda bi aksilik çıkarsa kusuruma bakmazsanız sevinirim
olmazsa cezama razı gelirim çaylar ve tatlı oldumu :51:
baq gelmezsen elem@n abiii :236:
sonradan çay içmeye gideriz bütün paraları sen ödersin ona göre.... :yes:
tedbirini allll:D
1.ZırcoN
2.batu(R)
3.harby chocuq
4.Eleman
5.cambaz
6.Peya
7.Vedoo
8.Wot 56
9.By_ellialtı ( DJ Kerem)
10.Masiwa
11.Efsane --- Efsanede Belirsiz... :S
Evt arkadaşlar Burdakilerin Haberlerii Var. Bu Akşam 21:00 İle 22:00 Arası AÇIK KIZILAY ( Siirt Lisesi Pansiyonu Karşısı ) Maçımız Var Haberiniz Olsun
Eleman Abii Eğer Sen qelmesen sadece O KAdarlada Kurtulamazsın :P :51: Haberin Olsun :P :220:
21.00'de oradayız. Maçtan önce biz de 15.00 - 17:00 arası Kızlar Tepesinde Basketbol maçı yapcaz.
sportif faaliyetler bizler zinde tutar. Sigaradan ve kötü alışkanlıklardan uzaklatırır.
Spor Centilmenlik ve Dostluktur. :1:
son 3 satt
batur kardesim Resimleri unutmiyasin :10:
Hade bakaLım .. izLemeye geLicez artık . Herkese basarıLar diLiyorum .
Iyi oLan kazansın :)
tmm bılal kardes aipp ettın
Evet güzel bir oyun olması dileğiyle :10: herkese şimdiden başarılar bazıları şimdiden ayak kıra bileceklerini söylüyorlar ama yinede oynuyacaz :10:
Maça AZ KALDI
Güzel biMaç Olması Dileğiyle İyi Eğlenceler..
MAÇ BİTTİ...Hepsi Çay İçmeye gitti Falla Çok Acil İşim vardı nete geldim..
Maç Dostluk İçinde Geçti..Ve Sonuç Berabere bitti.:))
Karşı Takımın Kalecesini Özellikle Tebrik ederim VOT56...
Geniş Açıklama Çay Dan Sonra ROHAN abe de :)
3 Goll Attım Yaw Az Attım...Goller Senin için ..:)
Evt Arkadaşalr Dostça Geçen Karşılaşmada Gerçekten Süpper Bir Futbol Segiledik :)
Adminimiz ROHAN'ın Kayde Aldığı görüntüleri İzlediğinizde Kendinizi Maçta Hissedeceksiniz... :)
Sonuç Berabere... :)
Oynayan herkesi Tbrik ediyorum . gercekten cok güzeL mac cıkardıLar . Sahsen izLemekten zevk aLdım .
Son saniyede atıLan goLLe beraber bitti . :D :51:
ewet herkezin yüregine saglık hele eleman abinin golü varya 180 derece dönüp vurması dağıttı takımı son nefes kardes Süperdin Hele son Dakilalarda beraber paslaşmlarımız varya hehehehhe :1: :11:
son dakkada size bir kaç gol atmanıza izin verdik sırf maç berabere bitsin diye. ama gelecek maça sizi böyle sevindirmiyecez. sırf ayağınız alışsın diye size maçı berabere bitirmeniz için fırsat verdik :224:
Çok zevkli maçtı herkesin ayağına sağlık. Ben şahsen futbolum vasat olsa da o güzel ortamda çok eğlendim. Hele ki takım arkadaşlarımın her top ayaklarına geldiğinde gözlerinin beni araması çok hoşuma gitti. teşekkürler batur teşekkürler masiva teşekkürler sercan... Rakip kaleci için söyleyecek birşey bulamıyorum o bir Oliver Kahn :D O bir yamyam aynı zamanda çünkü bir pozisyonda gözümü çıkardı :D En azından artık maçlara yarım bilet alarak girebilecem çünkü tek gözle izliyor olacam :D
Eleman abi zaten sen bir numarasın sana ayrı teşekkürler (ayağım sakattı ve beni eve bıraktın diye haaa :D:D:D )
Görüntülerde de süper bir maç olduğunu göreceksiniz
e kaleciyle topa girmemeyi öğrendin artık cambaz. gelecek maça biletsiz girebilirsin. bir göze karşılık bir bedava bilet kazandın. :220: :269:
evet maçtaki dostluğu ben değil maçta bulunanlar tek tek yazdı.
Yarın Allah kısmet ederse, maç ile ilgili görüntüleride sunduğumda sizlerde göreceksiniz, bu dev sevgi okyanusunda gark olmuş insanları.
maça gelen ve siteye gönül tüm yoldaşlarımıza teşekkür ediyoruz. Her etkinlikte böyle dost kalmak dileğiyle.
güzel maçtı gençler
hepinize teşekkür ederim
ama bence videoda golleri bi daha sayın derim
vot 56 tının insafına geldiniz son dakkalarda
ama en iyisi ve en güzelide buydu, nice her konuda BERABERLİKLERE
Evet harika bir mactı ben uzun aradadan sonra ilk defa bu kadar güzel bir maç oynadım oynayan arkadaşlara tek tek Teşekürler saolun Eleman ABi zaten oynuyamam dedin bizi tek başına dağıttın am neyse güzel bir mac oynadık Vot56 insafına geldik :D bir dahaki maça bakın fark atacaz :10:
bi daha ki maçta fark yeceksiniz masiva. size acıdım da son dakkalarda topları bıraktım maksat skor gibi dostluğun berabere bitmesiydi. gelecek maçta dostluğumuz beraber olacak ama skor ise size tam bir hezimet olacak. karşı takımın bilgilerine duyrulur :262:
WOT 56 süperdın abeee gelecek mac aynı kadrodan olcak ınsallah:)
oynayan tum arkadaslarada tskler burdan:) süper bı geceydı :247:
Arkadaşlar CD bende... Bu gün Nasip Olmadı Çıkarmak Ama Yarık KESSİN elimde Olacaktır. :) O zaman Ben Sizlere Dağıtacağım İnş. İzleyince Gerçekten Spper Geçtiğini Anlarsınız :D
Ramiii Hanii Sana O Kaleden Kaleye Attığım Gol SÜPPER Çıkmışşş :51: Özellikle O Anıı 5-6 defa İzlerimm :209: :51:
ugur can o golu edıtlıcez kusur a bahmaaa:))
:16: