:51: Hemen atlıyon Sen Abii yaa :D İnsan Söler DJ ime de Bir bardak götüriiimm :D
Printable View
:51: Hemen atlıyon Sen Abii yaa :D İnsan Söler DJ ime de Bir bardak götüriiimm :D
serap malzemenin yerini bulamadı galiba
emre iyi saklamış hele bi olsun çaylar sen ve peya yada
yollarız ... :233:
Olar :D hehe beqleriz Abii radyodayız :D
tek bayan kalınca böyle oluyor galiba.
acıdım hadi bu saatte çaysız kalmayın
hepsi benden olsun :1:
E Hanii Abla Çalyar ? :52:
iyi valla biz bi ocakçı araken bi sürü oldu olsunda çay olsun kahvaltıya bırakmayında
hem serap yapsın peya sen ne anlarsın şimdi imamlık bişeyler şeyttirisin :244:
hala çay istiyorsunuz az önce vermedim mi hepinize de.
ben yoruldum kim yaparsa yapsın.
ben müşteriyim burda bikerem :224:
Burdayım yaaaa
Alın Caylarınızıı Al Kahveni Sende Nescafe Kimindi Sende All
AZZZZZ ŞEKER Atınnnnnnnnnnn....
Alıntı:
ORiJiNAL YAZARI : CITY OF ANGELS
çaycı nerde yaf bardaklar burda birikmiş abi diorum ben kovalım die ama kimse dinlemiyo yaf :D
Hop Ne Oluyor Kimi kimiN Kahvesinden Kovuyorsun Kahve Benim Ben Açtım Bu Arada DayıM Millet Vekili Bana Bişi Olmaz Sırtım Sağlam Kimse Kovamaz Beni :):) :59:
valla sen yokkken herkes burada çaycı oluyor. Ha unutmadan ruhsat işi için Board Muhasebesine gereken parayı ödedin mi?
ben haciz memuruyum , boarda ödemediğiniz paraları çay olarak istiyorum :D
pardon ağam ben böle demek istememiştim faf :D :D :DAlıntı:
ORiJiNAL YAZARI : emrerojava
Alıntı:
ORiJiNAL YAZARI : CITY OF ANGELS
çaycı nerde yaf bardaklar burda birikmiş abi diorum ben kovalım die ama kimse dinlemiyo yaf :D
Hop Ne Oluyor Kimi kimiN Kahvesinden Kovuyorsun Kahve Benim Ben Açtım Bu Arada DayıM Millet Vekili Bana Bişi Olmaz Sırtım Sağlam Kimse Kovamaz Beni :):) :59:
eko rüşvetmi talep ediyon sen bakem bak emoşun dayısı millet vekili seni şikayet edelimde seni işinden kofsular :D :D
[GLOW=limegreen]bugün benden herkese çay.... :106:[/GLOW]
emre hazır dükkan boş iken rahat rahat bir çay içeyim yaw alsana 250 bin ver ordan bir demli kaçak seylan çayıda dertlerimizi silsin gari
emre bende bi kaaçk alayım hani sevdamızda çayımız gibi kaçak ya
nescafe içmem ben emre varsa nazo 3 ü 1 arada olandan ver.
yoksa , çay istihkam marka olsun en ithalinden
demli olmasın orta açık hem şekerde istemez bak yine cepte kalacak ,maliyeti neredeyse yarıya indi :51:
emre çay istedik ya yine gecikti :D
al çayınıı dır dırcı erol....
Çaylarrrrrrrrrr
bu çay soğuk değiş yaf :D
hani benim çay emre
ısmarla demedik öderiz board döner sermayesinden :220:
Buyrun eşref Bey..Çayınız
emre bu çayı değiştir yaa buz gibi çay getirmişsin :D :D :D
Buyrun Erol Bey sıcak Cayınız Dikkat Edin Böyle Giderse Bi Yerinizi Daaha Isıtacam Dayaktan ama :):)
:263:
hop hop müşteri velinimettir
bir işletmeci anlayışı içinde esnaflığın gerktirdiklerini yerine getirmezsen bu dükkan yürümez bi kaç güne kapanır nerde güler yüz nerde satıştan sonraki hizmet bunların hepsi ciro , ciroda boardın geleceği demek :19:
herkese çay emre gezerken bıoş durmasın millet mani mani yeşillnesin ortalık :51:
Çaylar geldiide kimsecikler yok ortalıkta :):)
Buyrun Çaylarrrrrrrrrrrrrr
eferim emre bu kez çay güzel olmuş galiba eleman abiden korktun hehe artık elaman abiye söleyecez çay sölesin bize :D :D :D
Alıntı:
ORiJiNAL YAZARI : eLeM@N
hop hop müşteri velinimettir
bir işletmeci anlayışı içinde esnaflığın gerktirdiklerini yerine getirmezsen bu dükkan yürümez bi kaç güne kapanır..
Müşteri velinimetimizdir biliyoruz ama müşlteride müşteri olmalı müşteri gibi davranmalı müşteri olduğu için artist artist konuşup esnafı küçümsememeli...Eleman abi sende bi esnafsın bende az çok bilmelisin bazen öyle şımarık müşteriler geliyorku abuk sabuk konuşuyorki elimden kaza çıkmaması için kendimi zor tutuyorum...
Söz Meclisten dışarı sadece esnaflığın zorluğundan bahs etmek istedim Lütfen Arkadaşlar Bi Esnafa Alış Verişe Gittiğiniz Zaman Birazda Olsa Nazik olmaya Çalışın...
Emin Olunki Hiç Bir Esnaf MÜşterisini Kaybetmek İstemez Ama Bir Esnaf İstese Müşlterisinide kovar...
:240: Çaaaaayyyy :49:
Buyur bey efendi..
Ulemmm Çay Getir Diomm Sana :263:
al sana bi çay daha bi dahaki sefere daha nazik olursan sevinirim...
ama olmazki emre abi hani benim çayımmm :263:
:225: Lemm Emoşş Senden birşeyy Çıkmaz... Bir işi beceremiyonn :262:
emre ver şurdan bir demli çay da uykudan uyanalım yaw
al sana peresinide peşin ödiyem sonra konuşmasın artık he he he
Buyrun Çaylarınızı
Bundan Sonra Zİrconun Bu Kahveye Gİrmesi Yasaklandı...
Ustam bana 1 cay tavsan kani olsun peki birsey sorcam Kredi Karti ile ödeme yapabilirmiyiz .....????
Geçen gün o kadar para saydım bi kahve getirmediniz ya............ :205:
Ustam cayiniz cok soguk bee imamin abdest suyu gibi icemedim bir tane daha istiyorum..hehe
emre bir öğlen çayı alayım orta olsun bol şekerli olsun lütfen parası neyse veririm
Alıntı:
ORiJiNAL YAZARI : emrerojava
Buyrun Çaylarınızı
Bundan Sonra Zİrconun Bu Kahveye Gİrmesi Yasaklandı...
:110: Ben şaka Yaptımm Emoşşş :52:
Kardeşimmm Gel Anlaşalım Heeee =?? :248: